MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZİ MARMARA BÖLGE MÜDÜRÜ’NDEN BAŞKAN ÖZ’E TEBRİK ZİYARETİ
TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZİ MARMARA BÖLGE MÜDÜRÜ’NDEN BAŞKAN ÖZ’E TEBRİK ZİYARETİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, ilçede ikinci kez göreve başlamasının ardından başlayan tebrik ziyaretleri devam ediyor.  Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ziyaretçileri Türk Kızılayı Kan Merkezi Marmara Bölge Müdürü Uzman Dr. İlhan Birinci ve Kartal Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Burak Kızanlık oldu. Ziyarette CHP Kartal eski meclis üyesi Kemal Berk’de yer aldı.

Türk Kızılayı Kan Merkezi Marmara Bölge Müdürü Uzman Dr. İlhan Birinci ve Kartal Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Burak Kızanlık, Başkan Altınok Öz’ü tebrik ederek, sağlık konusunda ilçede göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür etti. Birinci, Kızılay’ın çalışmaları ve projeleri hakkında Başkan Altınok Öz’e bilgi verirken, Kartal Belediyesi’nin yeni dönemde de yapılacak olan projeleri ve çalışmaları hakkında da bilgi alarak Op. Dr. Altınok Öz’e başarılar dilediler.

Türk Kızılayı Kan Merkezi Marmara Bölge Müdürü Uzman Dr. İlhan Birinci ve Kartal Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Burak Kızanlık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altınok Öz, sağlık konusundaki hassasiyetini bir kez daha vurgulayarak en büyük projemiz olan sünnet konusunda sadece senenin belirli ayında sağlıksız koşullarda değil,  “Yıl Boyu Ücretsiz Sağlıklı Sünnet” kampanyasını devam ettireceklerini belirtti.

📆 09 Mayıs 2014 Cuma 09:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR