MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Sultanbeyli, Toplum » Türk Kızılayı’ndan Başkan Keskin’e Ödül
Türk Kızılayı’ndan Başkan Keskin’e Ödül

Türk Kızılayı Sultanbeyli Şubesi Gölet Sosyal Tesislerinde düzenlediği programla Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e altın madalya ve berat takdim etti.

 

 

Türk Kızılayı Sultanbeyli Şubesi Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e ödül verdi. Gölet Sosyal Tesislerde düzenlenen programla şubenin tanıtımı yapıldı, Başkan Keskin’e hizmetlerinden dolayı altın madalya ve berat takdim edildi.

 

“Çalışmalarından Dolayı Tebrik Ediyorum”

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Türk Kızılayını çalışmalarından dolayı tebrik etti. Türk Kızılayının hayati bir öneme sahip olduğunu kaydeden Başkan Keskin, “Onuruma yapılan bir programda bana takdim edilen berat ve altın madalya için Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetimine ve Sultanbeyli İlçe Yönetimine teşekkür ediyorum. Türk Kızılay’ı artık dünya markası oldu. Bu vesileyle Genel Başkanımıza ve ekibine milletçe teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminde Kızılay ve TİKA başta olmak üzere tüm kurumlarla beraber yeni bir Türkiye vizyonu oluştu. Bu kurumlarımız, başımızı dik tuttu, göğsümüzü kabarttı. Türk Kızılayımız dünya markası haline geldi. Biz Kızılayımızın daha da büyümesini arzu ediyor ve istiyoruz. Bu vesileyle ekibimizle birlikte her zaman Kızılayımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bugün Sultanbeyli Şubemiz İstanbul’da en fazla kan toplayan şubelerin başında geliyor. Dolayısıyla hem şubemize hem milletimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programda konuşan Türk Kızılayı Sultanbeyli Şube Başkanı Ali Bulut, “Türk Kızılayı muhteşem işler başaran ve dünyaya hizmet eden bir kurum. 147 senedir dünya insanlarına hizmet eden hayati öneme sahip bir oluşum. Bu kurum atalarımızdan yani Osmanlı’dan kalan bir emanettir” dedi. Kızılayın Sultanbeyli Şubesinin 1999 yılından sonra kurulduğunu ifade eden Bulut, “Biz Kızılay yöneticileri olarak Cumhurbaşkanımızdan, Genel Başkanımıza kadar gönüllü hizmet ediyoruz. Kızılay vefakârlıktır, Kızılay karşılıksız sevmektir. Kızılay binamızı yaptık. Arsamızı Sultanbeyli Belediyemiz verdi. Sultanbeyli Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Keskin’e, belediye ekibine, meclis üyelerine, AK Parti İlçe yönetimine ve ilgili kurumlara teşekkür ediyorum. Hep yanımızda oldular” dedi.

Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Kemal Akar da yaptığı konuşmada Türk Kızılay’ın önemine vurgu yaptı. Akar, “Eskide hastanede yatan bir hastanız için kapı kapı dolaşıp yakınlarınızdan ve dostlarınızdan kan almak için ricalarda bulunuyordunuz. Artık o devir kapandı. Kızılay’ın özverili çalışmaları ve insanlarımızın duyarlılığı sayesinde kan bankalarımızda her zaman yeterince kanımız mevcuttur” dedi. İstanbul’un ilçeleri arasında en çok kan toplanan yerin Sultanbeyli olduğunu ifade eden Akar, “Şube Başkanımız Ali Bulut’u, ekibini ve tüm Sultanbeylileri tebrik ediyorum. Ayrıca Türk Kızılayı Sultanbeyli şubesinin daha sağlıklı hizmet verebilmesi adına bina için arsa veren Belediye Başkanımız Hüseyin Keskin ve tüm ekibine Türk Kızılayı adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe de yaptığı konuşmada, “Kızılay fedakarlık ve sevgi demektir. Kızılay dün Çanakkale’de olduğu gibi bugün de Türkmen dağında var. Kısacası dünyanın dört bir yanında olan Türk Kızılayını tebrik eder başarılarının artarak devam etmesini temenni ederim” dedi.

📆 01 Şubat 2016 Pazartesi 10:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR