MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Türk Metal Sendikası ve Dünyagöz Pendik Hizmet Protokolü İmzaladı
Türk Metal Sendikası ve Dünyagöz Pendik Hizmet Protokolü İmzaladı

Türk metal işçilerini çatısı altında toplayan Türk Metal Sendikası, üyeleri için bir hizmetin daha kapısını aralayarak Dünyagöz Pendik ile kurumsal anlaşma yaptı. Dünyagöz Pendik müdürü Özlem Uysal, Dünyagöz İş Geliştirme Sorumlusu Levent Sofi, Türk Metal Sendikası yetkilileri ve Türk Metal Sendikası’na bağlı olan şirket temsilcilerinin bir araya geldiği kahvaltı organizasyonunda, Türk Metal Sendikası üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınları göz sağlığını Dünyagöz Pendik’in deneyimli hekimlerine emanet etti.

 
Türk Metal Sendikası, üyelerinin göz sağlığı hizmeti için Dünyagöz Pendik ile kurumsal anlaşma yaptı. Kartal’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda konuşan Dünyagöz Pendik Müdürü Özlem Uysal “Deneyimli uzman hekim kadromuz ve ileri teknolojiye sahip cihazlarımızla dünya standartlarında teşhis ve tedavi hizmeti sunuyoruz. Bundan böyle de değerli Türk Metal Sendikası üyelerine hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Kahvaltı sonrasında düzenlenen törende Dünyagöz Pendik ve Türk Metal Sendikası arasında hizmet protokolü imzalandı. Bu anlaşmaya istinaden Türk Metal Sendikası üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınları Dünyagöz Pendik’in hizmetlerinden anlaşma kapsamında faydalanabilecek.
Yüzlerce farklı tedavi yöntemi ve ileri teknolojiye sahip cihazlarıyla göz ve göz çevresi sağlığına dair tüm sorunlara çözüm getiren Dünyagöz Pendik’in medikal kadrosunda, Op. Dr. Aslıhan Öztürk, Op. Dr. Ayşegül Selçuk, Op. Dr. Bayram Yapıcı, Op. Dr. Burcu Çalık, Op. Dr. Ebru Ünal, Op. Dr. Feride Pınar Doğru, Op. Dr. Levent Akçay ve Op. Dr. Levent Ersan yer alıyor.

 
unnamed-8 unnamed-7
Dünyagöz Hastaneler Grubu Hakkında: 1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, yurt içi ve yurt dışında toplam 22 merkezinde ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 200 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 2000’e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı merkezleri arasında yerini aldı.

 

 

Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya ve Sakarya olmak üzere 10 ayrı ilde 19 şube ve Avrupa’da Frankfurt, Köln ve Tiflis’te olmak üzere 3 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye’nin Avrupa’daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup Gaziantep (2016 Ekim), Azerbaycan (2016 Ekim), Hollanda (2016 Ekim) ve İzmir (2017) ’deki yeni merkezleri ile dünya üzerinde daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ülkesinden yılda yaklaşık 50 bin hastaya da hizmet veriyor.

Galeri
📆 27 Eylül 2016 Salı 12:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR