MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Türk Yıldızları’ndan Anlamlı Hediye
Türk Yıldızları’ndan Anlamlı Hediye

Türkiye’nin göklerdeki gurur kaynağı Türk Yıldızları, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla imzalayarak gönderdikleri hediyeyle Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i duygulandırdı.

 

Gökyüzüne Al Bayrağımızın rengini kazıyan Türk Yıldızları, Dünya’da 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim olma özelliği taşıyor.  Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi filosu disiplini, uyumu ve ustalığı birleştirerek birbirinden heyecan verici gösterilere imza atarken milli günlerde gururu da taçlandırıyor.

 

18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla gösteri uçuşları da yapan Türk Yıldızları ekibi, tek tek imzaladıkları tişörtü, kullandıkları NF-5 uçağı maketiyle birlikte Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e gönderdi. İmzalar, Hava Pilotlar Filo Komutanı Kurmay Yarbay Şenol Çetin (1 Numara-Lider), Üsteğmen Gökhan Esen (2 Numara-İç Kanat), Yüzbaşı Ali Balcı  (3 Numara-İç Kanat), Binbaşı Esra Özatay (4 Numara-Takip), Yüzbaşı Hasan Kocabaş (5 Numara-Solo) Yüzbaşı Mehmet Kemal Koyunluoğlu (6 Numara-Solo Lider) ve Yüzbaşı Ali Onur Adalı  (7 Numara-Solo) tarafından filodaki uçuş yerlerine göre sıralandı.

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde kendisine ulaşan hediyeden dolayı tüm Türk Yıldızları pilotlarına teşekkür ederek “Tarih boyunca nice kahramanlıklara imza atan Türk Milleti, Çanakkale’de inancının, iradenin, azmin ve bağımsızlık mücadelesinin en büyük destanlarından birini yazarak dünya tarihini değiştirdi. Bugün de cesaret ve azmin neler başardığını Türk Yıldızları gökyüzünde gösteriyor.Türkiye Cumhuriyeti’nin imzasını gökyüzüne atan ve dünyada bizim gurur kaynağımız olan Türk Yıldızları pilotlarımız,  böylesine anlamlı bir günde gururumuzu taçlandırdı.” dedi

📆 18 Mart 2016 Cuma 13:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR