MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Magazin, Manşet, Toplum » Türkan Şoray Taburcu Oldu
Türkan Şoray Taburcu Oldu

2 gün önce sol böbreğinden ameliyat geçiren Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, taburcu oldu. Tekerlekli sandalyeyle basın mensuplarının karşısına çıkan Şoray, “Bundan sonra daha iyi olacağım söyleniyor. En azından zayıflayacağım” dedi.
Acıbadem Kadıköy Hastanesi’nde 2 gün önce sol böbrek üstü bezinde aşırı hormon salgılanmasına yol açan bir büyüme nedeniyle ameliyat geçiren Türkan Şoray taburcu edildi. Kızı Yağmur Ünal, kardeşleri Nazan Şoray ve Figen Gezer ile birlikte hastaneden ayrılan Şoray basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Tekerlekli sandalyeyle basın mensuplarının karşısına çıkan ünlü oyuncu, “Çok iyiyim. Çok başarılı bir ameliyat oldu. Çok şanslıyım, doktorlarımla iftihar ediyorum, gurur duyuyorum. Doktorumuz çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Kendimi çok iyi hissediyorum. Böyle bir ameliyat gerekiyormuş. Bünyemi değiştiren bir rahatsızlığım varmış. Bundan sonra daha iyi olacağım söyleniyor. En azından zayıflayacağım” dedi.
Bir basın mensubunun, “İnşallah bundan sonra hastaneye anneanne olduğunuzda gelirsiniz” demesi üzerine ise kızı Yağmur’u yanına çağıran Şoray, “Kızım ve kardeşim de beni yalnız bırakmadılar. Onlar en büyük moralim oldular. Onlar beni çok şımarttı” diye konuştu. Şoray daha sonra doğum yaptığı sıra yaşadığı bir anıyı anlattı.
Türkan Şoray’ın kardeşi Nazan Şoray ise “Ameliyat çok güzel geçti. Kendisini çok çabuk toparladı. Zaten ablam hiperaktif, çok hareketli. Onu zor sakinleştiriyoruz. İnşallah kolay atlatacak” dedi. Hastane çalışanlarına teşekkür eden Türkan Şoray, daha sonra araca binerek ayrıldı.İSTANBUL (İHA)

 

Etiketler: , , ,
📆 16 Ocak 2014 Perşembe 13:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR