MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Flaş, Maltepe, Manşet, Pendik, Toplum » Türkiye Engelliler Vakfından iftar ..
Türkiye Engelliler Vakfından iftar ..

Türkiye Engelliler Vakfı Genel Başkanı ZÜLFİNAZ ABEDAN’ın öncülüğünde hayırsever işadamlarının düzenlediği iftar halen inşaatı sürmekte olan Pendik’teki  Fatih Arınç Rehabilitasyon ve kültür merkezi şantiyesinde gerçekleşti.

 

ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZA ANNE ŞEFKATİ.
Türkiye Engelliler Vakfı yaşam evi kompleksi olarak inşaa edilen bu merkezde  Vakıfın Başkanından  aldığımız bilgiler doğrultusunda Türkiye Engelliler Vakfı olarak, engelli vatandaşlara dahi iyi hizmet vermek ve daha fazla kişiye ulaşabilmek amacıyla İstanbul/Pendik ilçesinde vakıfa ait 13.650 M2’lik alanda içinde 8.000 engellinin eğitim görüp üretim yapabileceği topluma katkısı olan bireyler haline gelebileceği 9.000 m2’lik Eğitim-Üretim Merkezi , 535 zihinsel engelli vatandaşın kalabileceği dinlenme – oyun salonları-sıcak su havuzu ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek son derece ferah odaların bulunduğu 7.000 m22lik Fatih ARINÇ Bakım Merkezi , 99 yataklı özellikle nöroloji-kemik-yanık alanların da uzman 8.000 m2’lik Hastane , Müzik-Tiyatro-Resim gibi sanatsal aktivitelerin yanında sineme ve tiyatro salonunun bulunduğu 4.000 m2’lik Kültür-Sanat Evi ,engellilerimizin sportif çalışmaları için yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile çok amaçlı kapalı Spor Salonun ‘dan oluşan Türkiye Engelliler Vakfı Yaşam Evi Projesinin çalışmalarına başlanmış.Sanat Merkezin de 2.kata , Fatih ARINÇ Bakım Merkezinin de 1.katını çıkıldığını .Nihan ZORLU Eğitim , Üretim , Rehabilitasyon Merkezininde  hafriyat çalışmalarına başlandığını öğrendik.
Türkiye EngellilerVakfı 1996 yılında engellilere engelsiz bir dünya felsefesi hedefiyle Yalı Mah. Cumhuriyet Cad. No:17 Dragos-Maltepe/İstanbul adresinde  çeşitli meslek gruplarında çalışan   gönüllüler tarafından kurulmuştur.

 

TÜREV2

VAKIF TÜRKİYEYE HİTAP EDİYOR.
Vakıf Türkiye geneline hitap eden ve bütün engel gruplarını bir araya toplayan tek vakıf olup din,dil,cinsiyet ayrımı gözetmeksizin engellilerin iş,sağlık,eğitim gibi genel ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal,kültürel,sportif faaliyetlerde de bulunup özürlülerin ruh ve bedenen kendilerine yeterli olabilecek gücü kazanabilmesi için eğitici,birleştirici,tedavi edici çalışmalar yapmaktadır.

 

TÜREV5

EROL ALTUNOĞLUNDAN VAKIFA TAM DESTEK.
İftara katılanlar arasında C.H.P Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Erol Altunoğlu’da vardı. Erol Altunoğlu’nun aynı zamanda Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu ve herzaman en büyük destekçisi olduğunu ve her türlü etkinliğine katılmaya özen gösterdiğinide öğrenmiş olduk.
Sayın Vakıf Başkanımız Zülfinaz Abedan hanfendiyi böylesine bir kutsal görevi üstlendiği için kutluyor siz duyarlı vatandaşlarımızdan da bu Vakıfa bağışlarınızla destek olmanızı diliyoruz. İstanbul34gazetesi

Galeri
📆 02 Ağustos 2013 Cuma 13:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR