MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » TÜRKİYE YELKEN ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET
TÜRKİYE YELKEN ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlarda Laser Standart Genç’te Türkiye birincisi olan Haydar Baran Yılmaz, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

 

Küçük yaşta yelken sporuyla tanışan ve Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlara Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü’nden katılan Yılmaz, Laser Standart Genç’te Türkiye birinciliği alarak Kartal’ın yüzünü güldürdü. Haydar Baran Yılmaz’ın birincilik kupası ile hazır bulunduğu ziyarette kendisine; Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Hakan Ertunk, kulüp yönetim kadrosundan Derya Özdemir ve kulüp yöneticileri de eşlik etti.
be21aaad-f73d-4c0b-b872-ca2952a22be0

Görüşme sırasında sporun önemine vurgu yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi’nin Marina Dragos Yelken Kulübü işbirliğiyle açtığı Yelken Yaz Okulu’na dikkat çekerek şunları söyledi: “Kartallı çocuk ve gençleri; deniz, rüzgâr ve yelkenle tanıştırıyoruz. Okulda 8-12 yaş grubundaki öğrenciler, emniyetli ve eğlenceli şekilde ücretsiz olarak yelken sporunu öğreniyor. Teorik ve pratik eğitimlerde çocuklar yelken sporu yaparken, doğaya nasıl uyum sağlayacaklarını öğrenip, sorunlar karşısında doğru ve hızlı karar verme yeteneklerini geliştiriyor. Milli yüzücülük yapmış olan eğitmenlerden yüzme konusunda da eğitim alan çocuklar, denize açılacağı yelkenlisinin donanımını kendi hazırlıyor. Çocuklar, güvenlik kontrollerini yaparak tekneyi suya indiriyor ve eğitmen gözetiminde eğitimlerini tamamlıyor. Yelken kursuna katılan çocukların yüzde 80’i de Kartallıdır. Haydar gibi sporcu gençlerimizin dereceye girmeleri ve isimlerinden söz ettirmeleri beni gururlandırıyor.”

 

Ziyaretin sonunda Laser Standart Genç Türkiye birincisi Yılmaz ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü yönetim kadrosu, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür ederken, genç sporcuyu tebrik eden Başkan Altınok Öz de konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

 

Galeri
📆 26 Şubat 2016 Cuma 10:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR