MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Gençlik, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Düzce’de de Öğrencilerin Hayallerini Gerçekleştirdi
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Düzce’de de Öğrencilerin Hayallerini Gerçekleştirdi

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Hayal Ağacı projesi kapsamında Düzce’de de öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdi. İş kıyafetleri giyen gençler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın desteğiyle Yeni Karaköy İlkokulu’nu yeniledi.

 
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Hayal Ağacı projesi kapsamında Düzce’de 2 sınıflı bir okul olan Yeni Karaköy İlkokulu’nun yardım talebini de karşıladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın desteğiyle Düzce’ye giden gençler, okulun duvarlarını boyadı, sıraların ve dolapların tamirini yaptı. 3 gün boyunca okulda gönüllü olarak tadilat yapan gençler, Yeni Karaköy İlkokulu öğrencilerini ikinci dönemin ilk gününde sevince boğdu. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencileri, okulu yenilemekle kalmadı, öğrencilere kırtasiye, giyim ve temizlik malzemelerinden oluşan çeşitli hediyeler dağıttı. Sınıflarda elleriyle resim çizip duvarları süsleyen gençler, aldıkları kitapları ve oyuncakları sınıflara yerleştirdi. Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada da öğrencilere oyuncak hediye ederek çocukların sevincini arttırdı.
Yeni Karaköy Muhtarı Mesut Cengiz ile Yeni Karaköy İlkokulu Müdürü Enver Şahin, okula desteklerinden dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

📆 16 Şubat 2016 Salı 14:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR