MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Tuzla Belediyesi, Tuzla Deresi’nde Sonbahar Temizliği Yapıyo
Tuzla Belediyesi, Tuzla Deresi’nde Sonbahar Temizliği Yapıyo

 

Tuzla Belediyesi, özel iş makinesi ve el aletleriyle Tuzla Deresi’nde sonbahar temizliği yapıyor. Derede su akışını engelleyen atıklar toplanarak dere içi ve çevresi temizleniyor. 

Tuzla Belediyesi, yıl içinde periyodik aralıklarla sürdürdüğü Tuzla Deresi temizliğine sonbahar mevsiminde de devam ediyor. Tuzla Belediyesi tarafından dere temizliği için hazırlanan özel iş makinesi, 5 km. uzunluğundaki dereyi tarayarak atıkları topluyor. Su akışını engelleyen, kötü koku ve görüntü oluşturan atıklar Tuzla Belediyesi tarafından toplanıp İSKİ ile birlikte bertaraf sahasına naklediliyor. İş makinesinin ulaşamadığı alanlarda ve menfezlerde personel el aletleriyle temizlik yapıyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, derenin atıklar nedeniyle kirlendiğini ve düzenli olarak temizlendiğini hatırlattı. Başkan Yazıcı, “Dereler, bir şehrin doğal güzelliğidir. Dereleri de tüm doğal güzellikler gibi korumak zorundayız. Dere çevrelerinde vatandaşlarımızın dinleneceği, yürüyüş ve spor yapacağı yeşil alan düzenlemeleri de yapıyoruz. Tuzla Deresi, içine atılan atıklar nedeniyle kirleniyor. Vatandaşlarımızdan dereye atıkların atılmaması konusunda destek bekliyoruz. Biz dereyi düzenli olarak temizliyoruz ama derenin temiz kalmasında en önemli faktör kirletilmemesidir” dedi.

📆 03 Ekim 2017 Salı 11:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR