MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Gençlik, Genel, İlçeler, Manşet, Tuzla » Tuzla Vizyonu Eğitimle Gelişiyor
Tuzla Vizyonu Eğitimle Gelişiyor

Piri Reis Üniversitesi eğitim öğretim yılı açılışında konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da belirlediğimiz iki vizyon, eğitimle güçleniyor ve gelişiyor” dedi.

 
Piri Reis Üniversitesi 2015-16 Akademik Yılı Açılış Töreni, üniversitenin Tuzla’daki deniz kampüsünde gerçekleştirildi. Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Metin Kalkavan ve üniversite rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene Deniz Harp Okulu Komutanı Tümamiral Mesut Özel, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.


tuzla-vizyon-egitimle-gelisiyor_1


Eğitim Alanında En İyisini Oluşturmak ve Uygulamak Zorundayız

 


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, törende yaptığı konuşmada Tuzla Belediyesi’nin belirlediği ‘Eğitim Kenti Tuzla’ ve ‘Denizle Anılan Tuzla’ vizyonuna uygun hareket ettiklerini söyledi. Tuzla’nın bu 2 vizyonu eğitimle güçlendirdiğini ve eğitim kurumları ile belediye işbirliğini sürdürdüklerini belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi olarak eğitim alanında tüm imkanlarımızı değerlendiriyor, eğitimde ihtiyaç duyulan alanlarda desteğimizi sürdürüyoruz. Üniversitelerimiz ile işbirliğini sürdürüyoruz.

 

Üniversitelerimiz ile yeni dönemde su sporları aktiviteleri düzenleme ve bunu sürdürme amacı taşıyoruz. Eğitim alanında en iyisini oluşturmak ve uygulamak zorundayız. Biz, cihanşümul medeniyetimizin izinde inadına gelişeceğiz, inadına çalışacağız, inadına öğreneceğiz ve inadına en iyisini yapma gayretini sürdüreceğiz. Herkes bulunduğu konumunda bu ülke için, bu millet için ne yapabilirim diye en iyi şekilde düşünebilirse eminim ki daha iyi çalışmalar, daha iyi gelişmeler, daha iyi buluşlar, yeni gelişmelerle yeni bir güç olarak yeniden dünya tarihinde söz sahibi olmuş oluruz inşallah” dedi.

Galeri
📆 08 Ekim 2015 Perşembe 09:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR