MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla’da Münazara Geleneği Devam Ediyor
Tuzla’da Münazara Geleneği Devam Ediyor

Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Tuzla Münazara Turnuvası düzenlendi. Turnuvada Halil Türkkan Kız İmam Hatip Lisesi şampiyon oldu.
13 liseden 32 takımın ter döktüğü Tuzla Münazara Turnuvası’nda Tuğrulbey Anadolu Lisesi, Halil Türkkan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Orhanlı Sağlık Meslek Lisesi 2 takımıyla finale kaldı.

 

İstanbul’un Fethi’nin konu olduğu final maçında öğrenciler rakiplerine fikirsel üstünlük sağlayabilmek için yoğun çaba sarf etti. Turnuvada en yüksek puan alarak birinci olan Halil Türkkan Kız İmam Hatip Lisesi 3 tam altın, ikinci olan Tuğrul Bey Lisesi 3 yarım altın ve üçüncü olan Orhanlı Sağlık Meslek Lisesi 3 çeyrek altın ödülünün sahibi oldu. Tuğrulbey Lisesi öğrencilerinden Senem Bicerikli ve Tuğçe Tuncu turnuvada en iyi hatip seçildiler.

 

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen final programında dereceye giren takımlara ödülleri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bora tarafından verildi.

Hayatınızda Mücadeleyi Asla Bırakmayın
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ödül töreninde yaptığı konuşmada mücadelenin önemine vurgu yaptı. Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Yazıcı, “Münazaranın özellikle de müzakerenin ve murakabenin önemli olduğu bir hayatımız olduğunu unutmayın. Her şeyi münazara edip fikirlerin münazarasını, müzakeresini ama murakabesini ettikten sonra hayatınızda mücadeleyi asla ama asla bırakmayın.” dedi.

📆 10 Mayıs 2016 Salı 12:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR