MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla’da Yerel Yönetim-Okul Aile Birliği Dayanışması Devam Ediyor
Tuzla’da Yerel Yönetim-Okul Aile Birliği Dayanışması Devam Ediyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Çağrıbey İlkokulu’nun yardım günü etkinliğine katıldı. Eğitimde İstanbul’un en sorunsuz ilçesinin Tuzla olduğunu hatırlatan Başkan Yazıcı, desteklerini sürdürdüklerini hatırlattı.

Çağrıbey İlkokulu Müdürü Gökhan Beyazyıldırım, Çağrıbey İlkokulu Aile Birliği Başkanı Necla Sert ve aile birliği yöneticilerinin katıldığı kahvaltılı programda, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı velilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı programda yaptığı konuşmada tarihten verdiği örneklerle eğitimine önemine değindi. İnsan yetiştirmenin ülke ve toplum kalkınmasında en önemli etken olduğunu dile getiren Başkan Yazıcı, “Eğitim, toplumun tamamı tarafından sahiplenilmesi gereken önemli bir süreçtir. Eğitimde başarılı fertler yetiştirmek için, hepimize görev düşüyor. Biz belediyemizin imkanlarıyla katkı sağlıyoruz, öğretmenlerimiz öğrencilerimizi yetiştiriyor, aileler de ilk eğitimini verdiği çocuklarına en iyi imkanı sunmanın çabası içinde oluyor. İyi bir eğitimle yetiştirilen, bilgiyle donatılan insan, ülkesinin ve milletinin nitelikli ve dinamik gücüdür” şeklinde konuştu.

📆 25 Aralık 2013 Çarşamba 16:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR