MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Üç Nesil ERA Kolejleri’nde Buluştu
Üç Nesil ERA Kolejleri’nde Buluştu

Pırıl pırıl öğrencilerimiz ve yaşlılarımız… Birbirimizden öğrenecek ne kadar çok şeyimiz var! ERA Kolejleri’ni ziyaret eden yaşlılarımız ve her bir konuğa eşlik edecek öğrencilerimiz, birbirlerine hayat hakkında o kadar değerli bilgiler veriyor ki, kalplerden kalplere aktarılan duyguları, seminerler ya da kitaplar anlatamaz

 

 

Akademik başarının yanı sıra çevresindeki tüm bireylere ve doğaya karşı duyarlı gençler yetiştirmeyi hedefleyen Era Kolejleri, Yaşlılar Haftası’nı çeşitli etkinlikler ile kutladı.

 

Farklı nesiller arasındaki sevgi bağlarını güçlendiren Yaşlılar Haftası’nda, öğrenciler; büyükanneleri, büyükbabaları ve velileri ile bir araya geldi. Büyüklerin değerini bilmek, onları mutlu etmek ve her zaman birlikte olabilmek amacıyla yaşlıları okullarına davet eden öğrenciler, hafta boyunca konu ile ilgili çeşitli kompozisyonlar hazırlayarak fikirlerini paylaştı.

 

Düzenlenen etkinliklere, öğrencilerin ailelerinden büyüklerin yanı sıra Semiha Şakir Huzurevi’nden 17 konuk da katıldı. Velilerin kendi elleriyle hazırladıkları ikramların sunulduğu bu özel günde, her yaşlı konuğa bir öğrenci eşlik etti. Yaşlı kişilerin ayakta beklememesi, yorulmaması ve sağlık sorunlarına karşı tedbirli olunması konusunda son derece duyarlı olan öğrenciler, derslere katılacak konuklara saygılarını sunma ve onlardan çeşitli konularda görüşlerini öğrenme şansını da yakaladı.

Etiketler:
📆 07 Nisan 2015 Salı 16:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR