MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum » Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu ve yönetimi Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.
Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu ve yönetimi Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.
Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu ve yönetimi Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Ardından Tantavi Sosyal Tesisleri’nde Ümraniyespor yönetimi ve futbolcularını ağırlayan Başkan Hasan Can, takıma yeni sezonda başarılar diledi.

Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu ve yönetimi Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Ardından Tantavi Sosyal Tesisleri’nde Ümraniyespor yönetimi ve futbolcularını ağırlayan Başkan Hasan Can, takıma yeni sezonda başarılar diledi.

Türkiye ve İstanbul şampiyonalarında birçok derece alan ve geçen sezon PTT 1. Lig’e yükselen Ümraniyespor’un Başkanı Recep Yoğurtçu ve yönetimi kendilerine verdiği desteklerden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Akşamında ise, Başkan Hasan Can, Ümraniyespor yönetimi ve futbolcularını, yeni sezonun başlaması sebebiyle, moral ve motivasyon yemeğinde ağırladı.

Tantavi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurtçu, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediyesi Meclis Üyeleri, Ümraniyespor Yönetim Kurulu, teknik ekibi ve futbolcuları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurtçu, “Göreve geldiğimiz günden bugüne, maddi manevi taleplerimizi geri çevirmeyen ve bugün de Ümraniyespor olarak PTT 1. Lig’de olmamıza vesile olan Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can Bey’e canı gönülden teşekkür ediyorum. Başkanımızın desteğiyle bir üst lige çıkmamızı sağlayan yönetimimize ve futbolcu kardeşlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur yaptığı konuşmasında; Yaptığı çalışmalarla Ümraniye’yi her alanda olduğu gibi sporda da yükselten ve 2004’teki kötü imajını akıllardan silen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti. “Allah’ın izni ile hep beraber, kendisinin bize gösterdiği yolda, arkamızda duran bir Başkanımızın olduğu bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz” diyen Batur Başkan Hasan Can’a, spora destekleri ve Ümraniyespor için yaptıkları dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Hasan Can: “Bize Şampiyonluk Yakışır”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, programda yaptığı konuşmada Ümraniyespor’un şu anki çalışma alanı olan Hekimbaşı Spor Tesisleri’nin çöplük olduğu günlerden bugüne gelişini anlattı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde ıslahına başladığı Hekimbaşı’ndaki çöp alanını bugün, büyük başarılar gösteren Ümraniyespor’a çalışma alanı yaptıklarını anlatan Başkan Hasan Can, “Bu sene PTT 1. Lig’de olan takımımızı inşallah seneye de Süper Lig’de görürüz. Bu siz genç sporcularımızın da futbol kariyeri demek, Süper Lig’de oynayan futbolcuların sizden farklı olduğunu düşünmüyorum, inanıldığında başarılamayacak şey yoktur Allah’ın izniyle. Ümraniyespor sadece sportif alanda değil; özel hayatında, dinî ve manevi hayatında da başarılı olan sporcuların yeridir” dedi. Ümraniyespor’un her türlü ihtiyacıyla yakından ilgilenmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Hasan Can, “Ümraniyesporumuzun ilke ve kuralları çerçevesinde hem centilmen hem başarılı sporcular olacağınıza inanıyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Bize yine şampiyonluk yakışır” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

📆 06 Eylül 2016 Salı 10:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR