MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » “Umutlarını ve Hayallerini Yeşertmek İçin Yola Çıktık”
“Umutlarını ve Hayallerini Yeşertmek İçin Yola Çıktık”
“Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kollarından Anlamlı Etkinlik”Arkadaşları anısına Kütüphane

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarında Görev almış ve yaşamını yitirmiş olan , Caner Demircioğlu,Özlem Yavuz,Turgut Kadız’ın Anısına Kütüphane açıldı.

“ADINIZ MÜCADELEMIZDE YAŞAYACAK”

Kütüphane etkinliği CHP Kartal İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşti.Açılış konuşmasını CHP Kartal geçlik kolları başkan yardımcısı Özgecan Karakuş gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Üyelerin getirdikleri kitapları teslim alan Gençlik Kolları yönetim kurulu Üyeleri,getirilen kitaplara ilçe başkanlığının mührü ve kitap getiren kişilerin adı ve soyadını yazarak teslim aldılar.

Etkinlik yaşamını yitiren üç partili genç kısa slayt gösterileri Anıldı.

Etkinlikte Söz alan CHP Kartal Gençlik Kolları Başkanı Beytullah Yılmaz, Yaşamını yitiren yoldaşlarımızın Umutlarını ve Hayellerini Yeşertmek İçin yola çıktık , böyle bir öneriyi yönetim kurulu üyelerim getirdiği gün hiç tereddütsüz kabul ettim .Bu anlamda arkadaşlarıma teşşekkür ediyorum,üç arkadaşımız bizlerle sokaklarda mücadele ettiler, üç arkadaşımız ve yaşamını yitirmiş tüm yoldaşlarımızın anıları önünde saygıyla eğiliyorum dedi.

 

Gençlerin aileleri gözyaşların,tutamazken,Kütüphaneye gençlerin isimlerinin verilmesi ise hüzünlü bir tebessüm etmelerine neden oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı da söz alarak Gençlerin böylesi anlamlı bir etkinlik oluşturmalarından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Etkinliğe;CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Kartal ilçe başkan yardımcısı Mert Polat,CHP Kartal ile Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem,CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Doç.Dr.Hüsnü Süslü, CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Ali Turabi Artuç,Ercan Güvenç,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Gökhan Yüksel ,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Harun Özdemir,CHP Kartal belediye Başkan Aday Adayı Oğuz Aykan,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Yüksel Çiftçi,CHP belediye Meclis üyesi aday adaylarından, Özlem Bulut,Murat Koluman,Gülay Boyraz, Mehmet Tekin,Ayhan Alkan,Özkan Özdemir,Umut Daştan, Ali Aluç, Umut Aydöner,Bahri Durmaz,Aysel Yücel,Gülşen Neşe Büklü, Nuri Karataş,Kemal Uyan,Yasin Under,Cem Armutlu, Bayram Ayrancı, Cemal Aksoy,Cengiz Karataş,Hüseyin Gültekin ve partili üyeler katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Beytullah Yılmaz ve yönetim kurulu Üyelerini hem eğitime ve okumaya teşvik ettikleri hemde genç arkadaşlarını unutmadıkarı için kutluyoruz.

HABER FOTO ;Nuray Yılmaz

Galeri
📆 23 Aralık 2018 Pazar 17:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR