MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Üniversiteye adım adım yaklaşıyorlar
Üniversiteye adım adım yaklaşıyorlar

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversitelerin tanıtımı ve mesleki bilgilendirme amacıyla kurulan stantlardaki görevlilerden üniversiteler hakkında bilgiler aldılar.

 
Ahmet Şimşek Koleji Konferans salonunda gerçekleştirilen “Üniversite tanıtım Günü” etkinliğine Yeditepe Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, İstanbul Gedik Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Mef Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi katıldı.

 
“Doğru tercih yapacaklar.”

 
Üniversite tanıtım stantlarının, üniversite ve meslek seçimi konusunda yararlı olduğunu belirten Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi Başkanı Psikolog, Rehber Öğretmen Fatma Demirkaya, “Öğrencilerimiz, meslek edinmenin dışında kişinin kendini geliştirmesinin de önemli olduğu günümüz koşullarında, üniversite temsilcileriyle birebir görüştüler ve bilgi alışverişinde bulundular.

 

Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde, üniversitelerdeki sosyal hayat, iş olanakları, çift ana dal, yüksek lisans, burs durumu, akademik kadrolar, yurt dışı Erasmus eğitimi gibi çok önemli konular hakkında etkin bilgiler edindiler. Öğrencilerin büyük bir kısmı edindikleri bilgilerin ardından müthiş bir motivasyon kazandı. Bu tür etkinlikler, öğrencilere ulaşılması zor hedeflere daha kolay ulaşabilmenin yollarını açacaktır ve onlara oldukça iyi sonuçlar sağlayacaktır. En önemlisi de, öğrencilerimiz bu sayede daha da doğru tercih yapacaklar.” dedi.

📆 09 Nisan 2015 Perşembe 15:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR