MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Üniversiteyi Kazanan “Bizim Çocuklarımız”, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Gururu Oldu
Üniversiteyi Kazanan “Bizim Çocuklarımız”, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Gururu Oldu

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı etüt sınıflarında ücretsiz eğitim alıp üniversite sınavını kazanan ‘Bizim Çocuklarımız’, bir kez daha gurur kaynağı oldu.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’nun ücretsiz etüt sınıflarında eğitim desteği verdiği gençler, başarılara imza atıyor. Etüt sınıflarında eğitim desteği alıp sınavlarda yüksek puanlarla üniversite hayallerini gerçekleştiren gençler, yeni yuvalarına düzenlenen yemekle uğurlandı. Aralarında Tıp ve Eğitim Fakültesi de dahil olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerindeki üniversitelerde eğitim alacak olan gençler, ilçedeki son günlerinde yine ailelerinin bir parçası olan Kadın Kent Gönüllüleri ile bir araya geldi.
Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde yemek yiyen ‘Bizim Çocuklarımız’, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Kadın Kent Gönüllüleri ile anıları paylaştı, hatıraların keyfi ve ilçeden ayrılacak olmanın hüznünü birlikte yaşadı.

Sınavlara hazırlanan kardeşleriyle başarının sırrını paylaşan ‘Bizim Çocuklarımız’, “Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Kadın Kent Gönüllüleri, bizim başarılı olmamız için her imkanı sağladılar. Onların sayesinde hem eğitim desteği aldık hem de sınavlara hazırlandık. Başarımızı onlara hediye ediyoruz” dedi.

📆 26 Ağustos 2017 Cumartesi 23:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR