MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş’taki Conrad Otel’de eski manken olduğu belirtilen Filiz Aker isimli kadın tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti. Olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı iddia edilmişti ancak yetkililer gözaltı olmadığını duyurdu. İşte korkunç cinayet ve intiharla ilgili son dakika bilgileri…

 

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz(44) Beşiktaş’taki bir otelde, eski manken Filiz Aker (55) tarafından 4 kurşunla vurularak öldürüldü. Aker daha sonra kendisini başından vurarak intihar etti. Aker’in Şaşmaz’dan 3 dakika önce odaya girdiği, Şaşmaz’ın odaya girmesinden sonra olayın yaşandığı belirlendi.

Şaşmaz’ın sırtından vurulduğu, Aker’in de başına ateş açarak intihar ettiği tespit edildi.

Polisin ilk belirlemelerine göre Aker, Vatan Şaşmaz’ın sırtına 4 kurşun sıktı. Şaşmaz’ın kaçmaya çalışırken vurulduğu değerlendiriliyor.

POLİS EKİPLERİNİN İNCELEMESİ SÜRÜYOR

Öte yandan polis ekiplerinin oteldeki incelemeleri sürüyor. Edinilen bilgilere göre Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in cesetleri halen otelde bulunuyor. Olayın otelin 10. katında yaşandığı öğrenildi.

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

Korkunç bir cinayetle yaşamını yitiren Vatan Şaşmaz izleyicilerin yakından tanıdığı bir isimdi.

8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da doğdu. Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doğduğu için annesi ona Vatansever ismini verdi. Zamanla sadece Vatan denilmeye başlandı. Çapa Ortaokulundan mezun oldu. Liseye Pertevniyal Lisesinde başladı, Şehremini Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde işletme okudu. 1996 yılında okuldan ayrıldı ve 1-1.5 sene aracı bir kurumda borsacı, yatırım danışmanı, dealer olarak çalıştı.

Üniversite yıllarında 1993 yılında Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansı’na bağlı olarak fotomodellik yaptı. Bazı katalog çekimlerinde, reklam filmlerinde ve video kliplerde rol aldı. Askerliğini Şırnak’ta yaptı.

📆 27 Ağustos 2017 Pazar 23:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR