MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ÜNLÜLERDEN “FARK YARATAN ÖĞRETMEN” PROJESİNE BÜYÜK DESTEK
ÜNLÜLERDEN “FARK YARATAN ÖĞRETMEN” PROJESİNE BÜYÜK DESTEK

Geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle hayata geçirilen Fark Yaratan Öğretmen kampanyası bu sene de serüvenine yeni hikayelerle devam ediyor. Öğretmen Akademisi Vakfı kendi hayatında “fark yaratan öğretmeni” olan herkesi hikayesini paylaşmaya ve öğretmenini gururlandırmaya çağırıyor.

 

Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek veren Öğretmen Akademisi Vakfı’nın (ÖRAV), geçtiğimiz sene 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında başlattığı ve duygu dolu anıları gün yüzüne çıkaran “Fark Yaratan Öğretmen” kampanyasında heyecan başladı. Fark Yaratan Öğretmen kampanyası, bu yıl da keyifli okul anılarını canlandıracak ve hikayesini paylaşanlar için değerli öğretmenlerine yıllar sonra teşekkür etme fırsatı sunacak.

Katılımcılar, Kasım ayı boyunca farkyaratanogretmen.com sayfasını ziyaret ederek ya da ÖRAV’ın sosyal medya hesapları üzerinden #farkyaratanöğretmen etiketiyle en değer verdiği öğretmeniyle ilgili anısını yazı, video ya da fotoğrafla paylaşabilecek. Kampanya bitiminde ise farkyaratanogretmen.com web sitesinde anılarını paylaşan katılımcılar arasından jürinin oylarıyla seçilen bir hikayenin sahibi, eğer hala hayatta ise “fark yaratan öğretmeni” ile buluşma fırsatı yakalayacak. Kampanyanın en beğenilen hikayesi, Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından Kasım ayında düzenlenecek Eğitim Şenliği’nde açıklanacak.

Geçtiğimiz yıl en beğenilen hikayenin sahibi Eğitim Şenliği’nde yıllar sonra öğretmeniyle bir araya gelmiş, bu buluşmada duygu yüklü anlar yaşanmıştı. Öğretmenlerin değerinin yeniden gündeme gelmesi amacıyla başlatılan kampanyanın, bu yılki anıları ve fark yaratan öğretmeni heyecanla bekleniyor.

Ünlülerden büyük destek

Geçen yıl Haldun Dormen, Sunay Akın, Arda Türkmen, Sinan Güler ve Ayşegül Aldinç’in çektikleri videolarla destek verdikleri “Fark Yaratan Öğretmen” kampanyasına bu yıl da ünlü isimler fark yaratan öğretmen anılarıyla katıldı.

Kampanyaya destek veren ünlüler arasında Yeşilcam’ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, tiyatro ve sinemanın duayen ismi Kayhan Yıldızoğlu, usta aktör Altan Erkekli ve ünlü oyuncular Engin Hepileri, Özge Borak, Dağhan Külegeç ve Levent Can bulunuyor. Ayrıca oyuncu ve 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan, Şarkıcı Kenan Vural ve Beşiktaş Erkek Basketbol Takım Kaptanı Muratcan Güler de kampanyaya destek veren isimler arasında yer alıyor.

Ünlülerin fark yaratan öğretmenlerini anlattıkları videoları Kasım ayı itibarıyla ÖRAV’ın Facebook sayfasında ve http://farkyaratanogretmen.com/ web sayfasında yayınlanacak. Kampanyaya destek verecek ünlülerin önümüzdeki günlerde artması hedefleniyor.

Ödüllü Proje

“Fark Yaratan Öğretmen” kampanyası ulusal ve uluslararası arenada ilgi çekti. Kampanya, en etkili reklam ve pazarlama iletişimi kampanyalarının ödüllendirildiği Effie Türkiye’de bronz, iş dünyasının en prestijli uluslararası ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen The Stevie Awards‘ta da gümüş ödülün sahibi oldu.

📆 31 Ekim 2016 Pazartesi 17:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR