MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Pendik, Toplum » Unutulmaz 4 Gün Yaşadılar
Unutulmaz 4 Gün Yaşadılar

 

Pendik Belediyesi, yardım sağladığı ailelerin çocuklarına yönelik düzenlediği kampla  unutulmaz 4 gün yaşattı. Okçuluk, darty, voleybol, hentbol, futbol, painball ve doğa yürüyüşü aktivitelerinin yapıldığı kampa 115 çocuk katıldı.

 

Pendik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, yardım sağladığı ailelerin çocuklarına yönelik kamp programı düzenledi. Kocaeli Diriliş Kamp Alanı’nda düzenlenen programda 115 çocuk dopdolu 4 gün yaşadı. Çocuklar kampta okçuluk, darty, voleybol, hentbol, futbol, paintball ve doğa yürüyüşü yaparak eğlenceli zaman geçirdi.  Hava kararınca geleneksel kamp ateşini de yakmayı ihmal etmeyen katılımcılar, etrafında bir araya gelerek sohbet edip oyunlar oynadılar. Çocuklar, kendilerine böylesine  güzel bir anı yaşattığı  için Pendik Belediyesine teşekkür ettiler.

Tarihe ‘mini’ bir yolculuk

Öte yandan Pendikli engelli ve aileleri, düzenlenen  gezi programıyla  Miniaturk’te kısa bir tarihi  yolculuk ve Boğaz turuyla da İstanbul’un eşsiz güzelliklerini görme fırsatı yakaladılar.

Pendik Belediyesinin engellilere yönelik  gezi programları sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerde katılımcılar önce Miniatürk’e giderek  tarihe mini bir yolculuk yaptı.  Ardından ise yine Pendik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen  Boğaz turuna  çıkan engelliler ve aileleri,  İstanbul’un eşsiz güzelliklerini görme fırsatı buldu.  Boğaz turuyla birlikte toplamda 132 kişinin katıldığı gezi programı  oldukça güzel ve samimi bir atmosfer içinde tamamlanmış oldu. Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri,  Eylül ayında da devam edecek  programlarda  Boğaz Turu ve Miniatürk’ün  yanında bir de Darıca Hayvanat Bahçesi’ne  yönelik bir gezinin düzenleneceği bilgisini verdiler.


11 Eylül 2017
📆 12 Eylül 2017 Salı 21:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR