MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Genel, Manşet, Toplum » Üsküdar Üniversitesi, Ses Terapisi Toplantısı’na ev sahipliği yapacak
Üsküdar Üniversitesi, Ses Terapisi Toplantısı’na ev sahipliği yapacak

Üsküdar Üniversitesi’nde düzenlenecek Ses Terapisi Toplantısı’nda ses hastalıkları ve ses bozukluklarının tedavi yöntemleri konunun uzmanları tarafından masaya yatırılacak.

 

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi çatısı altında kurulan Dil ve Konuşma Terapisi Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜSESKOM) ve Ses Konuşma ve Yutma Bozuklukları Derneği (SKYBD) tarafından Ses Terapisi Toplantısı düzenlenecek.

 

Üsküdar Üniversitesi NP Altunizade Polikliniği Dil ve Konuşma Terapisi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde 28 Mart 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte alanında uzman isimler bir araya gelecek.

 

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, ÜSESKOM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Konrot ve SKYBD Başkanı Doç. Dr. Kürşat Yelken’in açılış konuşmalarını yapacağı toplantıda Op. Dr. Elad Azizli “Fonasyon ve Solunum Fizyolojisi”, Doç. Dr. Kürşat Yelken “Ses Hastalıkları Sınıflandırılması ve Ses Terapisi”, Op. Dr. Sevtap Akbulut, “ Ses Terapisinde Fleksible Larengeal Endoskopi ve Videolarengostroboskopi” başlıklı konuşma yapacak.

 

Ses hijyeni, ses terapisi ve nefes egzersizleri anlatılacak

 

Toplantıda ayrıca DKT Maral Yeşilyurt ve Şan Eğitmeni Özlem Mutlu tarafından “Ses Hijyeni, Ses Terapisinde ve Profesyonel Seste Nefes Egzersizleri” eğitimi verilecek.

 

DKT Ayşegül Zencir Şen “Phonatory Aerodynamic System (PAS), Yrd. Doç. Dr. Esra Ertan “Ses Bozukluklarında Değerlendirme”, DKT Gayem Köprücü, “Rezonat Ses Terapisi” ve “Vokal Kord Paralizisinde Ses Terapisi”, Dr. Fatma Esen Aydınlı “Paradoksal Vokal Kord Hareketi Hastalığında Ses ve Solunum Terapisi”, DKT Serkan Bengisu ise “Ses Terapisinde Fasilitasyon Teknikleri” başlıklı sunumlar yapılacak.

 

Ekte programı görebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Üsküdar Üniversitesi
Tarih: 28 Mart 2015, Cumartesi

Saat: 09.00-12.45

Yer: Üsküdar Üniversitesi NP Altunizade

 

 

📆 27 Mart 2015 Cuma 11:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR