MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » UYUŞTURUCUYA HAYIR SPORA DEVAM.
UYUŞTURUCUYA HAYIR SPORA DEVAM.

Milli Boksör,boks ve beden eğitimi öğretmeni Fikret Dikmen’in Kartal’da açtığı spor salonunda öncelikle gençler olmak üzere neredeyse her yaş alanında Boks,Karate,Kick boks ve buna benzer uzakdoğu sporları dalında dersler veriliyor.


Fikret Dikmen Hocayla salonunda yaptığımız söyleşide bize şunları söyledi. Amacımız sağlıklı nesiller yetiştirmek,gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, başta uyuşturucu maddeler olmak üzere uzak tutmaya çalışıyoruz.
Onları salonumuzda hem spor alanında hemde bu anlamda yetiştirmeye çalışıyoruz. Haftanın her günü olan antremanlarımızda bize Aydın Kaya Hocamızda destek veriyor. Kendisi bilindiği üzere tamamıyla uyuşturucuya karşı ve gençlerimizi koruyan gözeten değerli bir hocamızdır. Haftanın belirli günlerinde salonumuzda antremanlara katılarak hem kendi öğrencilerine hemde bizlere destek veriyor. Bu anlamda ona teşekkür ediyoruz. Bayram Coşkun hocamızada aynı zamanda bizlerle beraber olduğu için teşekkür ediyoruz.
Aslen Erzurum’lu olan Fikret Dikmen yaptığı işi çok sevdiğini ve gençlere bu alanda her türlü desteği vermek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Fikret Dikmen hocamıza:Bayram Coşkun hocamıza ve Aydın Kaya’ya spora ve gençlere verdikleri desteklerden dolayı siz okuyucularımız adına teşekkür ediyoruz ve aslında ilçe belediyelerinin bu tür sporlar içinde spor salonları tahsis edip destek vermesi gerekir diye düşünüyoruz. Umarız yetkililer bu düşüncemize duyarlılık gösterir ve gençlerin her türlü kötü alışkanlıklardan korunmak adına başlatılan bu kampayalara destek olur.

Karlıktepe mah.Elit sokak No:6/C Kartal İstanbul adresinde bulunan Efor Spor merkezini gidip görmenizi tavsiye ediyoruz. Son derece modern ve hijyenik ortamda yapılan antremanları izledikten sonra belki sizlerde bu anlamda ders almak isteyebilirsiniz.

Kartal Efor spor kulübü tel: 0216 353 71 23

Not: 26 Kasım 2017 pazar günü SAVATE SPOR dalında ve yine uyuşturucuya hayır başlıklı çok güzel bir şampiyona yapılacak kaçırmyın derim …
Cemile ÇOPUROGLU Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan bu şampiyonayla güzel bir pazar günü geçirebilirsiniz.

Galeri
📆 22 Kasım 2017 Çarşamba 14:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR