MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, KAYMAKAMLIK, Manşet, Toplum » Vali Yerlikaya Kartal’da Cemevi’ni ziyaret etti
Vali Yerlikaya Kartal’da Cemevi’ni ziyaret etti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kartal’daki Cemevi Vakfı’nı ziyaret ederek, Alevi kurum temsilcileriyle görüştü.

Kartal Cemevi Vakfı’nda gerçekleştirilen ziyaretti Vali Yerlikaya geçtiğimiz günlerde Ankara’da yaşanan olumsuz olaylara da değinerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Yerlikaya’nın ziyaretine Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Başkan yardımcıları, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, Kartal Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Berk, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş ve yönetim kurulu ile Anadolu Yakasındaki Cem evlerinin başkanları katıldı.

Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş ve beraberindeki heyet Vali Yerlikaya’yı kapıda karşıladı. Sarıtaş vakıf binası hakkında Vali Yerlikaya’ya bilgi verdi. Vali Yerlikaya’nın ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu vurgulayan Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş yaptığı açıklamada; “Valimizin Muharrem Ayı içerisinde bulunmamız ve Ankara’da yaşanan olumsuz olaylardan dolayı üzüntüleri ilettiler. Desteklerini sundular. Bu tür ziyaretleri çok önemli buluyoruz.

Böylesi bir buluşmanın birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleyecektir” ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 02 Ağustos 2022 Salı 22:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR