MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Pendik, Toplum » Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi ve Spor Merkezi’nin Açılışını Numan Kurtulmuş Yaptı
Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi ve Spor Merkezi’nin Açılışını Numan Kurtulmuş Yaptı


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş:
“30 Mart’ta yeni Türkiye istikametiyle, güçlü Türkiye istikametinde, öncü Türkiye istikametinde daha hızlı gidebilmek için bir kez daha karar verecek. Hem Ak Parti’nin önünü açacak, hem ülkenin yolunu açacak, hem de nesillerimizin yolunu açacak”dedi.

Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi ve Spor Merkezi’nin açılış töreni Mehteran takımının marşları ile başladı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, partililer ve vatandaşlar katıldı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından kürsüye davet edilen Kurtulmuş, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaklaşan seçimlere dikkat çeken Kurtulmuş, “30 Mart’ta sadece belediye başkanlarını seçmiyoruz. Belki de Türkiye siyaset tarihinin en önemli seçimlerinden bir tanesine gidiyoruz. Bu millet hangi istikamette gideceğinin kararını verecektir. Türkiye’nin önüne bir takım engeller çıkarmak isteyenler, hükümetin ayağına çelme atmak isteyenler, bu ülkede ekonomik kriz çıkarmak isteyenler, bu ülkede siyasi krizler çıkarmak isteyenler, bu ülkeyi yönetilemez hale getirmek isteyenler, bu ülkeyi Ukrayna’dan bin beter yapmak isteyenler onların bu memlekette sözü geçecek mi, geçmeyecek mi? Yürekten inanıyorum ki 30 Mart’ta bu eski Türkiye’nin alışkanlıklarını hortlatmak isteyenlere bir kere daha dur diyecektir. Bu millet bir kere daha Türkiye’nin önüne engel koymak isteyenleri engelleriyle bir kenara atacaktır. Bu millet inşallah 30 Mart’ta yeni Türkiye istikametiyle, güçlü Türkiye istikametinde, öncü Türkiye istikametinde daha hızlı gidebilmek için bir kez daha karar verecek, hem AK Parti’nin önünü açacak, hem ülkenin yolunu açacak, hem de nesillerimizin yolunu açacak” dedi.

yahya-kemal-beyatlı-bilgi-evi


Gündemdeki yerini koruyan dinleme skandallarına da değinen Kurtulmuş, “Kasetler, dinlemeler, 3 bin 500 kişi dinlenmiş. Montaj olup olmadığı belli olmayan kasetler ortaya çıkıyor. Binlerce insanın daha dinlendiği söyleniyor. Bunlar neden ortaya çıkıyor. Birkaç başlıkla bunları sizlere söylemek istiyorum. Bu büyük bir koalisyondur, ortaklıktır. Birileri büyük ve güçlü Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar. Türkiye’de ekonomik kriz çıkarmak istiyorlar. Türkiye’de gezi eylemleri ve 17 Aralık operasyonu başlamadan evvel Türkiye’de Amerikan Doları’nın karşılığı 1.74 seviyelerindeydi. Şuanda 2.30 seviyelerinde. Cebinizdeki paranın değerini azalttılar. Birileri terör sorununu çözdük diye endişe duyuyor. Bu operasyonların ucu sadece Ankara ve İstanbul değildir. Dışarıyla bağlantıları vardır. Bütün operasyonlar vız gelir” diye konuştu.
yahya-kemal-beyatlı-bilgi-evi-açılış

 

Galeri
📆 07 Mart 2014 Cuma 10:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR