MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » YAKACIK’TA BİR İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR
YAKACIK’TA BİR İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR

İNSANLIK UTANSIN!…
YAKACIK’TA BİR İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR
BİR ZAMANLARIN ÜNLÜ SPORCUSU MELİH GÜR, KADERİNE TERK EDİLDİ
1950-1960’ lı yılların efsane sporcusu ve Boks Ringlerinin demir yumruklu starı Melih Gür, Yakacık’ta babadan kalma ve sonra Milli Emlağa geçen virane bir evde adeta yaşam savaşı vererek ÖLÜMÜ bekliyor. 85 yaşındaki efsane sporcu Melih Gör, kemik erimesi ve ilik iltihabı hastalığı nedeniyle yürümekte zorluk çekiyor ve beli tutmuyor. Eski Milli Güreşçilerinden ve Almanya Şampiyonu Eşref Gür’ün kardeşi olan Melih Gür Yakacık Hamamının karşısındaki kulübede kaderine ve ölüme terk edilişin acısını yaşadığını belirtiyor. İnsanların şefkatini, ilgisini ve yardımını beklediğini ağlamaklı sözlerle anlatan ünlü sporcu Melih Gür, “ Spor yaptığım yıllarda el üstünde tutuluyordum ve herkesin ilgisini görüyordum. Yaşlanınca ve de hastalanınca kimse kapımı çalmaz ve aramaz oldu. Kulübe gibi viran ve yüz senelik bir evde SEFALET İÇİNDE YAŞIYORUM. Buna yaşamak denirse çok hasta ve halsizim. Kemik erimesi hastalığının yanı sıra ilik iltihabı hastalığın yakalandım. Bana bakacak ve benimle ilgilenecek kimsem yok. Çok sefil bir hayat yaşıyorum ve ölümü bekliyorum. Lütfen ilgililer benimle ilgilensinler. Herkese yalvarıyorum” şeklinde vicdanlara sesleniyor.

1653485_626173167437555_1668243178_n
ZİYARET ETTİ
DP. Kartal Belediyesi Başkan Adayı ve spor adamı Müslim Şahanoğlu, ünlü sporcuyu ziyaret etti. Belindeki rahatsızlığı nedeniyle kapıyı açamayan ve Şahanoğlu ile anca 3-4 dakika pencereden görüşebilen Melih Gür’ün içler acısı durumu kendisini çok üzdüğünü ve bu durum karşısında ne diyeceğini bilemediğini belirten Şahanoğlu, “ Melih ağabeyin acıklı ve içler acısı durumunu pencereden de olsa görmem beni çok üzdü. Bırakın ünlü bir sporcu olduğunu bu sonuçta bir insan ve üstelik ağır bir hastalığa yakalanmış. Buradan özellikle Kartal Belediyesi ilgililerine sesleniyorum. Sağlık kuruluşlarına sesleniyorum ve RİCA ediyorum. Melih Gür’e sahip çıkın, onun hastalığı ve sağlığı ile ilgilenin. Son günlerinde hiç olmasa insan gibi yaşayabileceği bir ortam sağlayın. Başka ne diyeyim? EVET, İNSANLIK UTANSIN” ifadesini kullandı.
TEKRAR ZİYARET EDECEK
Şahanoğlu, bazı incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya gideceğini ve Salı günü Ankara’dan döndükten sonra eski sporcu Melih Gür’ü ziyaret edeceğini, iç çamaşırı, eşofman ve Battaniye ile birlikte yiyecek götüreceğini de sözlerine ekledi.

Haber-Foto:Fethi Satıcı

Galeri
📆 01 Şubat 2014 Cumartesi 11:44   ·   💬 1 yorum   ·  

“YAKACIK’TA BİR İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR” için bir yanıt

  1. Umut dedi ki:

    DP adayı şarlatan.insanlıgın aday olunca mı aklına geliyor.yardımı neden Ankara’ya gidip dönünce yapıyorsun ya bırakın bu işleri yoksa beter olursunuz size ekmek getiren de olmaz.bu güne kadar neredeydim.millet bu tip reklamları yemiyor artık.git prezervatif reklamı Çek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR