MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » YALOVA’DA ÇİFTLİKKÖY TSM RÜZGARI ESTİ
YALOVA’DA ÇİFTLİKKÖY TSM RÜZGARI ESTİ
Çiftlikköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği Bahar Konseri, izleyenlerden büyük ilgi gördü. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut’un eşleriyle birlikte katıldığı konserin finalinde Türk Bayrakları eşliğinde “Memleketim” şarkısı hep bir ağızdan söylendi
26 Mayıs 2016 Perşembe 13:18:12

Koro Şefi Remzi Çelikyay’ın hem koro yönetmenliğini hem de sunumunu yaptığı gecede ‘O Ses Türkiye Çocuklar’ yarışmasının finalistlerinden Çiftlikköylü genç Beyza Mısırlı’dan, 82 yaşındaki Osman Elecik’e ve 5 yaşındaki Yağmur Tavuş’a kadar birbirinden renkli solistler, koroyla ve seyircilerle birlikte şarkılarını seslendirdi. Gecenin sonunda bir sürpriz yaparak sahneye çıkan Başkan Silpagar da, “Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar” şarkısını söyledi. Uğur Pekdemir’in efe gösterisi ise izleyenlerden alkış aldı. Çiftlikköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri Yalova ve Çiftlikköy’den çok sayıda müziksever izledi. Amatör bir ruhla muhteşem bir performans sergileyen Çiftlikköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nda 5 yaşından 82 yaşına 40 korist ve 13 solist sahne aldı.
10162-yalovada-ciftlikkoy-tsm-ruzgari-esti-650x0 10166-yalovada-ciftlikkoy-tsm-ruzgari-esti-650x0

 

O SES TÜRKİYE ÇOCUKLARIN BEYZA’SI BÜYÜLEDİ

Konserde en genç solist ünvanını 5 yaşındaki Yağmur Tavuş’a kaptıran Beyza Mısırlı, sergilediği performansla izleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Üstad Münir Nurettin Selçuk’un unutulmaz eseri Kalamış’ı seslendiren Mısırlı, izleyenlerin beğenisini topladı.

5 YAŞINDAKİ YAĞMUR VE 82 YAŞINDAKİ OSMAN AMCA SAHNEDE

Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu, nihavent makamından uşşak makamına, rast makamından hicaz’a pek çok eserle dinleyicilerinin kulaklarının pasını sildi. Konserde en küçük solist olarak sahne alan 5 yaşındaki Yağmur Tavuş, “Ayva Çiçek Açmış” adlı eseri seslendirdi. Koronun ihtiyar delikanlısı 82 yaşındaki Osman Elecik ise hareketli sahnesiyle harika bir performans sergiledi.

GECENİN FİNALİ BAŞKAN SİLPAGAR’DAN

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecenin sürprizini ise Başkan Silpagar yaptı. Şef Remzi Çelikyay’ın ricasını kırmayan Başkan Silpagar, nihavent makamındaki ‘Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar’ adlı eseri seslendirdi. Kaymakam Karabulut ve Başkan Silpagar, ardından koroyla birlikte sahnede “Memleketim” şarkısını söyledi. Gecenin sonunda Şef Remzi Çelikyay’a Başkan Silpagar ve Kaymakam Karabulut tarafından teşekkür plaketi ve çiçek hediye edildi.

Galeri
📆 26 Mayıs 2016 Perşembe 15:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR