MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kadıköy, Manşet, Toplum » Yangına giden itfaiye aracı devrildi
Yangına giden itfaiye aracı devrildi

Kadıköy’de yangına giden itfaiye aracı kayarak devrildi. İtfaiye aracındaki bir itfaiye eri kazada yaralandı.
Kaza saat 11.15’de Merdivenköy Mahallesi Şair Arşi Caddesi üzerinde meydana geldi. İtfaiye ekipleri Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi Dere Sokakta yangın ihbarını alarak olay yerine hareket geçti. Erenköy itfaiye grubuna bağlı su tankı seyir halindeyken kaymaya başladı. Kontrolden çıkan itfaiye aracı yan yattıktan sonra sürüklenmeye başladı. Su tankı park halindeki bir araca çarptıktan sonra durabildi. İtfaiye aracı içinde bulunan itfaiye eri Yavuz Sucuoğlu yaralandı. Kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi araç trafiğine kapatarak başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Yaralı itfaiye eri ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altın alındı. Sucuoğlu’nun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
ARKADAŞLARI YARDIMA KOŞTU
Yangın yerine sevkedilen Kadıköy itfaiye ekiplerinin yangın kısa sürede söndürdükten sonra kaza yapan arkadaşlarının yardımına koştu. Devrilen itfaiye aracında malzemeler toplanarak başka bir itfiaye aracına alındı. Devrilen araç vinç yardımıyla kaldırılarak cadde tekrar trafiğe açıldı.
KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA
Bir itfaiyenin yaralandığı kaza bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde cadde de trafik normal seyrinde devam ediyor. Bir süre sonra bir itfaiye aracının geçtiği görülmekte. Saniyeler sonra arkadan gelen itfaiye aracı kontrolden çıkıp yan yatarak devriliyor. Park halinde araca çarpan itfiaye aracına çevredeki vatandaşların yardıma koştuğu görülüyor.

📆 05 Ocak 2014 Pazar 11:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR