MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Yavuz ailesinin acı günü
Yavuz ailesinin acı günü

Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar’ın babası Sezai Yavuz, Erenköy Galip Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Büyükada’daki aile kabristanında toprağa verildi.

 

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sezai Yavuz’un cenazesine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yanı sıra, Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ömer Fethi Gürer, Gülcemal Fidan, Ali Apaydın, Dr. Turgut Mermertaş, Feyyaz Kaynak, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Danışmanları, Belediye Şirketleri Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Birim Müdürleri, Kartal Belediyesi çalışanları ve Enif Yavuz’un mesai arkadaşları ile Yavuz ailesinin yakınları katıldı.

 

Sezai Yavuz, bir süredir tedavi görmekte iken önceki gün hayatını kaybetmişti. Sezai Yavuz’un cenazesi, öğle vakti Erenköy Galip Paşa Camii’ne getirildi. Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar’ın babası Sezai Yavuz, öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Büyükada Mezarlığı’na götürüldü.

 

Oldukça kalabalık bir topluluğun katıldığı cenazede Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz de Yavuz ailesine taziyelerini bildirdi. Bakırköy, Adalar ve Ataşehir Belediye Başkanlarının yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran’ın çelenk gönderdiği cenazede Enif Yavuz Dipşar’ın çok sayıdaki mesai arkadaşı ile merhum Sezai Yavuz’un yakınları ve sevenleri, Yavuz ailesini yalnız bırakmadı.

📆 02 Ekim 2014 Perşembe 09:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR