MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, KAYMAKAMLIK, Manşet, Toplum » Yayalar Kırmızı çizgimizdir uygulaması Kartal’da başlatıldı…
Yayalar Kırmızı çizgimizdir uygulaması Kartal’da başlatıldı…

İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Kartal’da da başladı.  

İçişleri Bakanlığı’nın “Yayalar Kırmızı Çizgimizdir” uygulaması kapsamında Kartal’da bulunan yaya geçitleri kırmızı renge boyandı.

Farkındalık çalışması kapsamında Üsküdar Caddesi üzerinde bulunan bir yaya geçidinde yapılan uygulamaya Kartal Kaymakam’ı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkan yardımcıları Adem Uçar, Cengiz Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Yalçın eşlik ettiler.

Aynı zamanda Yine aynı cadde üzerinde Esnaf Denetlemesi de yapıldı…

Ayrıca cadde üzerinde bunan vatandaşlara yaya geçidinin önemini anlatan broşürler dağıtıldı.

Etkinlik sonrasında açıklama yapan Kartal Kaymakam’ı Abdullah Demir

” Kaldırımda da, yaya geçitlerinde de her zaman yaya önceliğini dikkate alan bir kent olabilmek için Kartal olarak gayret ediyoruz ve çalışacağız” dedi.

” Daha önce öncelik yayanın çalışmaları gerçekleştirmiştik. Bugün ise trafik ışığı bulunmayan okul geçitlerinde, yaya geçitlerinde kırmızı çizgileri çekerek sürücülerimize karşı yayalarımızın haklarını bir kez daha hatırlatmak istiyoruz” dedi.

Galeri
📆 30 Mart 2021 Salı 18:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR