MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kültür-Sanat, Manşet, Sultanbeyli, Toplum » Yazar-Okur Buluşmaları Devam Ediyor
Yazar-Okur Buluşmaları Devam Ediyor

 

 

Aydos Okuma Kulübü tarafından düzenlenen Yazar-Okur buluşmalarının bu ay konuğu Dr. Halit Ertuğrul oldu. Dinleyicilere “Başarıda Moral ve Motivasyon” konusunda bilgiler veren Ertuğrul’u özellikle gençler ilgiyle dinledi. 

 

Her ay bir yazarı okuyucuyla buluşturan Aydos Okuma Kulübü, bu ay eğitimci yazar Dr. Halit Ertuğrul’u sevenleriyle buluşturdu. Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye, özellikle gençlerin büyük ilgisi vardı. Halit Ertuğrul’dan önce Başkan Danışmanı Reşat Atalar, salonda bulunanlarla kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. Reşat Atalar’ın ardından Halit Ertuğrul’un söyleşi başladı. Dinleyicilere sık sık güncel konulardan ve kendi hayatından kesitler aktaran Ertuğrul, insanların ömür boyu ezilmemesi için başarıya ulaşmaları gerektiğini kaydetti. Mutluluğun ve huzurun başarılı olup aileye ve sorunlara çare olmak olduğunu ifade eden Ertuğrul, “Ya başarılı olup insanlara çare olacağız, ya da başarısız olup çare arayacağız” şeklinde konuştu.

 

“Başaracağınıza İnanın”

Birkaç yıl önce üniversite sınavında ilk elliye giren öğrencilerle bir toplantı yaptıklarını ifade eden Ertuğrul, “Bu öğrencilerin ilk elliye girmeleri beni etkilemişti. Toplantı yaptığımız öğrenciler ilk olarak başarılı olmaya inandıklarını ifade ettiler. Süper zekalı öğrenciler başaracaklarına inanan öğrencilerdir. Başarı bir aşktır, sevdadır” dedi.

 

İnsanın başarılı olabilmesi için öncelikli olarak kendisine bir değer biçmesi gerektiğinin altını çizen Ertuğrul, “İnsanların büyüklükleri gayelerinden, hedeflerinden kaynaklanır. Beyin insanları başarıya hazırlar. Siz kendinizi neye nasıl layık görüyorsanız onu başarırsınız. Mazeretlere sığınmayın, planlarınızı ertelemeyin” dedi.

 

Söyleşisinin sonunda salonunun çok etkileyici olduğunu ifade eden eğitimci yazar Halit Ertuğrul, katılımcılar için kitap imzalamayı da ihmal etmedi.

📆 09 Kasım 2013 Cumartesi 11:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR