MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » YELESER AİLESİNİN ACI GÜNÜ
YELESER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden Savaş Yeleser, Kartal Cemevi’nde kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Kartal Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nde görev yapan Barış Yeleser’in ağabeyi olan Savaş Yeleser’in cenazesine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt ile Ali Apaydın’ın yanı sıra; Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cem Çetin, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi çalışanları, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aile yakınları Kartal Cemevi bahçesinde taziye dileklerini kabul etti. Kılınan cenaze namazının ardından merhum Savaş Yeleser’in cenazesi toprağa verilmek üzere dualar eşliğinde Karacaahmet Mezarlığı’na götürüldü. Yelseser’in tabutunun başında kısa bir konuşma yapan babası Zeynel Yeleser, cenazeye katılanlara çağrıda bulunarak kan bağışlamalarını rica etti. Gözyaşlarının konuşmasını engellediği baba Yeleser, uygun ilik ve kan bulunamadığı için hayatını kaybeden insanlar olduğunu belirterek ilik ve kan bağışı konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti.

 

Kartal Belediyesi’nde bağış kampanyası düzenlenmişti

 

Bir süredir kan kanseri tedavisi gören ancak hastanede hayatını kaybeden bir çocuk babası Savaş Yeleser’e nakledilmek üzere ilik bulunması amacıyla daha önce bağış kampanyası düzenlenmişti. Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nın önünde 1 gün boyunca yapılan kampanyada Kartal Belediyesi çalışanları ilik için kan örnekleri vermiş ve ünitelerce kan bağışında bulunmuştu.
unnamed-3 unnamed

Galeri
📆 17 Ekim 2016 Pazartesi 12:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR