MENÜ ☰
ARTDUŞ
Nisan 2025
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Toplum » YEMEK YERKEN 4 KİLO ALTINI ÇALDIRDILAR
YEMEK YERKEN 4 KİLO ALTINI ÇALDIRDILAR

Gaziosmanpaşa’da bir kuyumcuya altın götüren araç soyuldu. Araçtaki iki kişinin yemek yemek için aşağı inmesini fırsat bilen şüpheliler bagajdaki 4 kilo altını çalarak kayıplara karıştı.
Gaziosmanpaşa’da bir kuyumcuya altın götüren araç soyuldu. Araçtaki iki kişinin yemek yemek için aşağı inmesini fırsat bilen şüpheliler bagajdaki 4 kilo altını çalarak kayıplara karıştı.
Olay, Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Hacı Halil Sokak’ta yaşandı. Alınan bilgiye göre, 34 GU 5588 plakalı araçla bir kuyumcuya altın götüren 2 kişi, yemek yemek için Hacı Halil Sokak üzerinde durdu. Aracı yol kenarına park eden şahıslar, yenmek yemek için bir restorana girdi. Bu sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler aracın bagajını açarak içindeki 4 kilo altını çaldı. Şüpheliler plakası alınamayan bir araçla olay yerinden kaçtı. Yemek yedikten sonra aracın yanına gelen şahıslar, soygunu fark etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, araçta parmak izi incelemesi yaptı. Aracı kullanan iki kişi ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

📆 19 Eylül 2013 Perşembe 09:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR