MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Sağlık, Toplum » YENİ YIL ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YENİ UMUTLARLA GELSİN
YENİ YIL ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YENİ UMUTLARLA GELSİN

LSV Dükkan’da yeni yıl hediyeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da size ve sevdiklerinize unutulmaz bir anı olurken lösemi ve kanserle savaşan çocukların ise umudu olacak.

LÖSEV Anne UğraşAtölyesi çalışmalarına küçük bir masanın etrafında, lösemili çocuklarınannelerinin ve kanserli yetişkinlerin rehabilitasyonu amacıyla başladı. LSV Dükkân, annelerin maharetli ellerinde birmarkaya dönüştü. Üretime, birkaç seramik magnet ve bez bebekle başlayananneler, doğal yiyeceklerden, nikâh şekerlerine, saf ve katkısız çikolatadan,oyuncaklara kadar yüzlerce ürünle üretime devam ediyor.

İyilik dolu LSV Dükkan’daneler var?

LSV Dükkan’da el emeğigöz nuru seramik ürünler, bez bebekler, çantalar satışa sunuluyor. Zeytindennohuta sarımsaktan mandalinaya iyi tarım yöntemleriyle üretilen doğal gıdaçeşidi de her geçen gün artıyor. LSV Dükkan’ınsatışlardan elde ettiği gelirin tamamı ise lösemili çocukların ve yetişkinkanser hastalarının tedavi, eğitim ve sosyal ihtiyaçları için kullanılıyor.

LSV Dükkanürünlerine nerelerden ulaşılır?

Yeni yıldahem sevdiklerini mutlu etmek hem de lösemili çocukların ve yetişkin kanserhastalarının yüzündeki gülümsemeye katkıda bulunmayı isteyenler LÖSEV’in “İyi ŞeylerDükkanı” LSV Dükkandan sipariş verebilir.

Ürünlere, LSVDükkan’ın Ankara Gaziosmanpaşa merkezinden ve Ankara İncek, İstanbul levent/Atasehir,İzmir Alsancak, Antalya Muratpaşa şubelerinden ulaşabilir, www.lsvdukkan.comadresinden Türkiye’nin her yerine sipariş verilebilir.

LSV Dükkan’danalınan ürünlerin geliri ile neler yapılıyor?

Bir LÖSEVmarkası olan LSV Dükkan’dan alınan ürünlerden elde edilen gelir, tümTürkiye’den LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastası çocukların, sağlık, eğitim,konaklama, sosyal yardım gibi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kullanılıyor.Lösemili çocukların annelerinin ve iyileşmiş gençlerin istihdamına da katkısağlanıyor.

Yeni Yılda Hazinedeğerinde Sepetler LSV Dükkan’da

Son yıllardayaşadıklarımız hepimize aslında en değerli hazinenin sağlık olduğunu gösterdi.Doğal gıdalarla beslenmenin önemini de her geçen gün daha fazla anlaşıldı.Lösemili Çocukların annelerinin sevgi ile işledikleri çok estetik ve şıksepetlerin içine yine anne üretimi olan sağlıklı, doğal gıdalar ve LÖSEVürünleri eklendi. Hediye edilen her bir LSV Yılbaşı Sepeti ile bir çocuğahayat, annelerine umut ve yaşama sevinci vermek için siz de lsvdukkan.comadresinden sipariş verebilirsiniz.

📆 19 Aralık 2021 Pazar 22:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR