MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Maltepe, Manşet, Toplum » Yeni yılda muhtarlarla tek yürek
Yeni yılda muhtarlarla tek yürek

 

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, yeni yıl arifesinde bir araya geldiği mahalle muhtarlarına birlik mesajı verdi.

 

 

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, belediye başkan yardımcılarının da katıldığı kahvaltılı toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Periyodik olarak muhtarlarla toplanan Başkan Zengin’in gündemi yeni yıl ve seçim arifesi oldu. Mahalle muhtarlarıyla birlikte son aylarına girilen beş yıllık süreci değerlendiren Maltepe Belediye Başkanı Zengin, uyum ve birlik içinde çalışmaktan dolayı teşekkür etti.

 

maltepe-belediyesi-muhtarlar

Başkan’dan anlamlı yeni yıl hediyesi

Prof. Dr. Mustafa Zengin, yaptığı kısa konuşmada, “Beşinci senemizi bitirdik. Göreve geldiğimiz günden beri birbirimizi görmesek de, birbirimizin sorunlarını bilen ve çözen, bu uğurda savaşan insanlarız. Başkalarının yaptığı gibi takiye değil, burada gerçek bir birlikteliğin olduğuna inanıyorum. Halkın sorunlarını yakından bilen ve vatandaşlarımızın yanında olan sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Yürekten ve elbirliğiyle 30 Mart’tan sonra da kazanmış ve halk tarafından yeniden seçilmenin verdiği güçle devam edeceğimize eminim. Yeni yılda hepinize sağlık, mutluluk ve onur dolu bir yıl diliyorum.” diye konuştu.

 

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, mahalle muhtarlarına yeni yıl hediyesi olarak yaptırdığı Atatürk ve Gençliğe Hitabe’nin yer aldığı özel tasarım kristal vazo hediye etti.

 

 

maltepe-belediyesi-muhtarlar-1

 

Muhtarlardan Başkan’a jest

 

Mahalle muhtarları Belediye Başkanı Zengin’in jestine bir hediyeyle karşılık vererek gömlek armağan ettiler. Beş yıla yakın bir süredir Maltepe’de yaşanan tüm güzel gelişmeler için Başkan Zengin’e teşekkür eden mahalle muhtarları, birlikte yola devam etmekten son derece mutlu olduklarını ifade ederek, 2014’te daha da güzel şeyler olacağına inandıklarını belirttiler.

 

Kahvaltının ardından belediye başkan yardımcıları ve muhtarlarla birlikte Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu ve Yalı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Zengin’in son durağı Maltepe Meydan’da kurulan kadın emeği kermesi oldu. Bir süre tezgahları gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, kermes yararına alışveriş yaptı.

Galeri
📆 30 Aralık 2013 Pazartesi 09:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR