MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » YENİDEN REFAH İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
YENİDEN REFAH İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi, İftarda Buluşturdu

Ramazan Ayı münasebetiyle Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Teşkilatı, parti üyeleri, mahalle muhtarları ve STK temsilcilerine iftar programı düzenledi.

Katılımın yoğun olduğu iftar programına Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, Kartal İlçe Başkanı Nevzat Şavluk, 28. Dönem 1 Bölge Milletvekili adaylarından Halil Key, Mehmet Kılınçkaya, Kartalın mahalle muhtarları, Elazığlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer İçmeli, STK Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

İftar programı duaların okunmasıyla başladı. Oruçların açılmasının ardından Kartal İlçe Başkanı Nevzat Şavluk partililere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Şavluk konuşmasında; “Yakın zamanda sizlerin de takip ettiği üzere acil olarak çözülmesi gereken 30 maddelik mutabakat metninin kabul edilip protokol imzalanmasının ardından Cumhur İttifakı çatısı altında kendi logomuz ve kendi milletvekili adaylarımızla seçime katılma kararı alarak iş birliği içerisine girdik. Bunu net bir şekilde söylemek istiyorum ki biz diğer siyasi partiler gibi milletvekilli pazarlığı yapmadık, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı istemedik. Tek derdimiz vatanımız ve milletimiz dedik. Çok acil çözülmesi gereken maddelerle birlikte Millî Görüş prensipleri doğrultusunda bir protokol imzalandı. Derdimiz cefakâr vefakar Anadolu’muza hizmettir. Bu derde kim derman olursa onu destekleriz dedik. Önemli olan kimin yaptığı değil, önemli olan hizmetin yapılması dedik. Bu vesileyle 14 Mayıs’ta yapılması planlanan seçimlerin vatanımıza, milletimize, tüm İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Nevzat Şavluk’un konuşmasının ardından 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylarından Halil Key ve Mehmet Kılınçkaya da birer konuşma yaptılar. Aday Adayları yaptıkları konuşmada kendilerini tanıtıp, seçilmeleri durumunda yapmayı planladıkları projeleri partililere anlattılar. Aday Adaylarının konuşmaların ardından son konuşmayı İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan yaptı. Doğan yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı’na katılma süreciyle ilgili partilileri bilgilendirdi.

Konuşmaların ardından program sona erdi.

Galeri
📆 31 Mart 2023 Cuma 21:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR