MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » YENİGÜNDEN GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALAR
YENİGÜNDEN GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALAR

Büyük Turan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu Erkut Yenigün gündemi değerlendirdi ve zehir zembelek açıklamalarda bulundu;

 

Yenigün şunlara değindi.

”Son günlerde ülkemizde yaşanılan ve mevcut hükümetin icraatlarından oluşan olayları ibretle izliyorum.
Yaptıkları hırsızlıkları aklayan,hiçbir şey olmamış gibi ortalarda dolanan ve yüce divanın vereceği kararı yanlı etkileyen bir anlayışın ülkemizi nerelere sürüklediğini merak ediyorum.
Adı hırsızlıkla ve yolsuzlukla anılan eski bir bakanın oylamada oy pusulasını adeta dalga geçer gibi sandığa atmasıda bu ülkenin vatandaşlarına hakarettir.
Yüzsüzlüğün bukadarınada pes doğrusu….!
Ak sarayda Cumhurbaşkan’ının yaptığı bakanlar kurulu toplantısı da ayrı bir hengamenin habercisidir. Yarı Başkanlık sistemini oturtmaya çalışan ve zamanla bunu Başkanlık sistemine çevirecek olan Cumhurbaşkanı ve kabinesi şimididen bunun hazırlıkları içersindeler.
Cumhurbaşkan’ı Türkiyenin Cumhurbaşkan’ımı yoksa Ak partinin mi bunuda anlamış değilim ,yaptığı konuşmalarda sanki hala Ak Partinin Genel Başkanıymış edalarında söylemlerde bulunuyor.
Dünya üzerinde haksızlığa uğrayan Müslüman ve Türk milletlerini adeta görmezden gelip katledilen Uygurları yoksayan, Suriye’de öldürülen masumları görmezden gelen Büyük Ortadoğu Projesi adı altında eş Başkanlığını yaptığı bu katliam projesine gözyuman bu anlayışı kınıyorum.
Yıllarca yanıbaşında ölen Müslümanları adeta görmezden gelip , Amerikaya yaranıcam diye tek bir kınama,tepki dolu bir metin ,bir yazı, bir eylemde bulunmayan Suudi Arabistan Kralı ölünce tüm işini gücünü bırakıp planlanmış programlarını iptal edip adeta koşa koşa Kral’ın cenazesine giden ve ülkede yas ilan edip Bayrakların yarıya indirilmesini isteyen anlayışa ibretle ve dehşetle bakıyorum.
Güney doğuda şehit olan Mehmetçiklerimiz için neden tüm bunları yapmadınız..?
Onlar o katliam projesinin birer parçalarımıydı..?
öylemi olması gerekiyordu..?
Dünya üzerinde yaşayan tüm Türk’lere sesleniyorum artık bu gidişe dur demenin bir zamanı gelmedimi? Uyuduğunuz yetmedimi Büyük Turan Partisi Tüm Türk’leri birleştirip büyük Türk birliğini kurmak için harekete geçti.
2015 seçimlerinde gereken neyse yapılıp sesimizi tüm dünyaya duyuracağız.
Herşeyin bir sonu olduğu gibi bu hırsızlar ordusununda bir gün sonu gelecek…
Ne Mutlu Türk’üm diyene ”

 

Büyük Turan Partisi Gen Bşk Yrdm
Erkut Yenigün

📆 26 Ocak 2015 Pazartesi 19:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR