MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Politika, Toplum » Yenilik Partisi Genel Başkan’ı Taksimdeydi
Yenilik Partisi Genel Başkan’ı Taksimdeydi

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesinde düzenlenen alçak terör saldırısının meydana geldiği noktadaki esnafa ziyarette bulunarak geçmiş olsun dedi.

İstiklal Caddesinde meydan gelen alçak terör saldırısının olduğu noktaya giden Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ve Yenilik Partisi teşkilat üyeleri esnafa geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ÜLKEDEKİ YABANCI ÇOKLUĞU BİZİ ENDİŞELENDİRİYOR

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, İstiklal Caddesinde yaptığı açıklamada, “Burada gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınıyoruz. Ülkenin güvenliğinin selamettin sağlanması konusunda da herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Biz sivil insanlarız, ülkemizin güvenliği son derece önemli. Gelen bu kadar yabancının olması bizi endişelendiriyor. Bunu da bu vesileyle belirtmek istiyorum. Teröristler bilmesi lazım ki onların vermiş olduğu mücadele yanlıştır ve hiçbir zaman bu mücadele doğru bir mücadele değildir. Ülkemizde huzur ve barış içinde yaşamak, gezmek ve dolaşmak istiyoruz.” dedi.

Yabancılar Türkiye’ye maalesef böyle kontrolsüz gelirse güvenlik de olmaz. Biz şahsen bu kadar yabancının Türkiye’de kontrolsüz dolaşmasını istemiyoruz. Böyle bir memleket olamaz. Biz sonuna kadar İstanbul’a turist bekliyoruz, insanları bekliyoruz ama teröristleri değil. Biz teröristleri sınırdan sokmadan mücadele etmek istiyoruz. Bu ülkede sadece sivil insanlar olsun, bu ülkede umutlar olsun.

ÖZTÜRK YILMAZ’A ESNAF’TAN ve VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

Yenilik Partisi Genel Başkan’ı Taksim ziyaretinden sonra İstanbul İl Başkan’ı Sertaç Açık ve Yenilik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Onur Sar ile beraber Sancaktepe’de esnaf ziyareti ve Celaliler Derneği Zeytinburnu şubesini ziyaret etti.

Yılmaz’ın ziyareti esnasın da esnafın ilgisi dikkat çekti ve sohbet esnasında “Türkiye’de yeni bir dönemi başlatmış bulunuyoruz. Yenilik Partisi, “2023 Yenilik Yılı olacak” mottosuyla hareket edip seçmenin sorunlarını çözecek. Yenilik Partisi Türkiye’ye getireceği yeniliklerle vatandaşların sorunları teker teker çözüme kavuşacak.” dedi.

Galeri
📆 19 Kasım 2022 Cumartesi 22:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR