MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » YİNE BİR İLK YİNE UMUT DAŞTAN
YİNE BİR İLK YİNE UMUT DAŞTAN

Göreve geldiği günden bu güne kadar başarılı işlere imza atan ve ilkleri yapan Kartal’ın değerli Meclis Üyesi ve Kartal Belediyespor Kulübü Başkan’ı Umut Daştan Türkiye’de daha önce hiç yapılmamış bir ilki daha gerçekleştirdi.


Yaptığı ilklerle bölgesinde adından sıkça söz ettiren sevilen Meclis Üyesi bu ziyaretler le yine günlerle konuşulacak gibi.
Belediye Meclisinde gurubu bulunmayan Partilerin Kartal’da bulunan İlçe Başkanlıklarına bir dizi ziyaret gerçekleştiren Daştan bu hareketi ile takdir edildi.


İlk Olarak Doğru Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Daştan’ı İlçe Başkan’ı Gülay Şakar ve Yönetim Kurulu üyeleri ağırladı.


DOĞRU PARTİ İLÇE BAŞKAN’I ŞAKAR ZİYARETİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ


Karşılıklı memnuniyetlerini dile getiren taraflardan Gülay Şakar yapmış olduğunuz bu ziyaret bizler için çok önemli ve bizleri çok memnun etti, böylesine bir ince ve nazik düşünce için size çok teşekkür ederiz dedi.


Umut Daştan ‘da Kartal Belediye Başkan’ımız Gökhan Yüksel’in selamlarını getirdim diyerek sözlerine başladı ve bizler sizlerin de Meclis Üyesiyiz, Kartal’ımızın menfaatleri doğrultusunda bizlere yapacağınız önerilerinizi meclise taşımaktan mutluluk duyacağım sizlerin de sesi olacağız dedi.


İkinci Ziyaretini Memleket Partisi Kartal İlçe Başkanlığına yapan Daştan’ı İlçe Başkan’ı Orhan Nurman ve Yöenetim Kurulu üyeleri karşıladı.


MEMLEKET PARTİSİ İLÇE BAŞKAN’I ORHAN NURMAN NAZİK ZİYARETİNİZDEN DOLAYI ÇOK EDİYORUM DEDİ.


Memleket partisi İlçe Başkan’ı Orhan Nurman İlçe Başkanlıklarını ziyarete gelen Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Umut Daştan’a teşekkür ederim diyerek memnuniyetini dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti.


Mevcut Hükümetin iktidara geldikleri günden bu güne uygulamış olduğu ayrıştıma politakasının karşısın da sizin yapmış olduğunuz bu ziyaretin bizler için ne kadar önemli olduğunu gördük, yaşadığımız kent olan Kartal’ın sorunlarının çözüm noktasında bizler de gerektiğinde uyarı vazifemizi yapacağız.


Umut Daştan,Orhan Nurman’ın bu güzel sözleri karşısın da sizlerin Mecliste gurubunuzun olmaması sizlerin de Kartal’ın sorunları çözümünde söz hakkı olmayacağınız anlamına gelmez.

Bizlere sunacağınız uyarılar ve önerileri meclisimize taşıyıp ortak çözümler oluşturma anlamında bize değer katacağının farkındayız.

Siz Kartal’ın bir değeri ve deneyimli bir siyasetçisiniz önerileriniz bizler için çok önemlidir dedi.

DEMOKRAT PARTİ İLÇE BAŞKAN’I ERAY EKİM ANLAMLI ZİYARETE TEŞEKKÜR ETTİ


Son olarak Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanlığına da bir ziyaret gerçekleştiren Daştan İlçe Başkan’ı Eray Ekim’le de Kartal’ın sorunlarında değindi.


İlçe Başkan’ı Eray ekim’de bu anlamlı ziyaretten çok hoşnut kaldıkalarını belirterek bundan sonra her meclis toplantısına katılacağım dedi.


GeçtiğimİZ günler de bir kitap çıkaran Umut Daştan Siyaset Bilimleri konulu kitaplarını da Başkanlara hediye etti.

Galeri
📆 10 Eylül 2021 Cuma 22:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR