MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Spor, Sultanbeyli, Toplum » Yudum İliksiz Brezilya’da düzenlenecek olimpiyatlarda madalya için ter dökecek.
Yudum İliksiz Brezilya’da düzenlenecek olimpiyatlarda madalya için ter dökecek.

 

Yudum’dan Brezilya’da Madalya Bekliyoruz

Sultanbeyli, Türkiye’yi artık uluslararası arenada temsil ediyor.  Sultanbeyli Anadolu Lisesi öğrencilerinden Yudum İliksiz Brezilya’da düzenlenecek olimpiyatlarda madalya için ter dökecek.

 

Sultanbeyli sporda Türkiye’yi temsil etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Londra’da düzenlenen Danone Uluslar Kupası’nda ülkemizi temsil eden Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Futbol Takımı’na şimdi birde atletizm dalında Yudum İliksiz eklendi. Sultanbeyli Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Yudum İliksiz, Türkiye’yi Brezilya’da düzenlenecek olimpiyatlarda temsil edecek. Kendi kategorisinde milli formayı giyecek tek atlet olan Yudum, Türkiye’yi böyle bir organizasyonda temsil edeceği için çok mutlu olduğunu ifade ediyor.

 

30’a Yakın Birincilik Madalyası Var

İki yıldır profesyonel anlamda koştuğunu kaydeden Yudum, heyecanını şu cümlelerle aktardı: “27 Kasım-4 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’nda Türkiye’yi kendi kategorim olan 100 ve 200 metre de tek başıma temsil edeceğim. Çok büyük bir organizasyonda Türkiye’yi temsil etmek beni onurlandırıyor. Toplamda 8 yarış koşacağım. Yorucu bir olimpiyat olacak. Kendime güveniyorum. Brezilya’da ilk hedefim finale kalabilmek. Final yarışında da ilk üçe girerek ülkemin bayrağını dalgalandırmak istiyorum” dedi. Günde dört idmanla olimpiyatlara hazırlanan İliksiz’in, 30’a yakın birincilik madalyası var.

 

Okul Müdürü Salih Kazan, öğrencisi Yudum için çok büyük bir kapı açıldığını ifade etti. Kazan, “Bizim için bu durum gurur verici. Öğrencimize olimpiyatlarda güveniyor ve inanıyoruz” dedi.

 

“Yudum’un Başaracağına İnanıyorum”

Yudum’un hem beden eğitimi öğretmeni hem de antrenörü olan en büyük destekçisi Saliha Özyurt, öğrencisine çok güveniyor. Özyurt, “Yudum’un başaracağına inanıyorum. İyi bir start ve çıkış alırsa madalya alabileceğini düşünüyorum. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Yudum kendi dalında Türkiye’yi temsil eden tek sporcumuz olacak. Kendini çok çabuk geliştiriyor” şeklinde konuştu.

 

Milli atlet Yudum İliksiz, 24 Kasım tarihinde olimpiyat kafilesiyle Brezilya’ya hareket edecek.

📆 14 Kasım 2013 Perşembe 15:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR