MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Yüreğimiz yangın yeri…
Yüreğimiz yangın yeri…

Beşiktaş’ta 10 Aralık Cumartesi akşamı gerçekleşen bombalı saldırıda yaşamını yitiren 44 kişi arasında iki de Kadıköylü vardı. Emniyet Amiri Kadir Yıldırım Fikirtepe’den, 28 yaşındaki banka memuru Selin Çelik ise Fenerbahçe’den gözyaşlarıyla uğurlandı.

 

İstanbul’da 10 Aralık Cumartesi akşamı kanlı bir saldırı daha yaşandı. Beşiktaş Vodafone Arena yakınında görev yapan çevik kuvvet polislerine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda 37’si polis toplam 44 kişi yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren polislerin arasında Kadıköylü Emniyet Amiri Kadir Yıldırım da vardı. Yıldırım’ın cenazesi Pazartesi günü Fikirtepe’de baba evine getirildi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde geniş güvenlik önlemleri alındı. Şehit Yıldırım’ın cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt ile çok sayıda Kadıköylü katıldı.

 

Evinin önünde helallik alınmasının ardından şehit Yıldırım’ın tabutu, mahalledeki arkadaşları tarafından omuzlanarak İhsaniye Camisi’ne getirildi. Kadir Yıldırım’ın annesi Perihan, babası Mustafa ve eşi Gülümser ile çocukları Buğra ve Dilara Yıldırım da şehit Emniyet Amiri Yıldırım’ın cenazesine eşlik eden vatandaşlarla birlikte camiye geldi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından vatandaşlar, Yıldırım’ın tabutunu cenaze aracına taşıdı. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, şehit Emniyet Amiri Kadir Yıldırım’ın ailesine taziyelerini iletti. Yıldırım’ın cenazesi, defnedilmek üzere Edirnekapı Şehitliği’ne uğurlandı.

FENERBAHÇE’DEN UĞURLANDI

Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Selin Çelik, Taksim’e gitmek için bindiği dolmuşta saldırıya yakalanmıştı. Saldırıda ağır yaralanan Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 12 Aralık Pazartesi günü yaşamını yitiren Çelik’in cenazesi 13 Aralık Salı günü Fenerbahçe Camisi’nden kaldırıldı. Cenaze törenine Çelik’in akrabaları, okul arkadaşları ve sevenleri katıldı. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu da törene katılarak aileye taziyelerini iletti. Çelik’in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda, üç yıl önce vefat eden babası Engin Çelik’in yanında toprağa verildi.

 

📆 15 Aralık 2016 Perşembe 13:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR