MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » Z KUŞAĞI İLE BİRLİKTE EĞİTİM METODLARI YENİDEN ŞEKİLLENİYOR
Z KUŞAĞI İLE BİRLİKTE EĞİTİM METODLARI YENİDEN ŞEKİLLENİYOR

Z kuşağının eğitim hayatına katılmasıyla birlikte günümüz dünyasında eğitimin öncelikleri de değişiyor.

Teknoloji ve bireysel özgürlüğün içine doğmuş olan bu genç nesil, geleneksel eğitim ve yöntemlerle tatmin olmuyor. Dolayısıyla eğitim dünyasının da Z kuşağının isteklerini yakalaması ve programlarını, kadrolarını ve yapılarını ona uygun olarak değiştirmesi gerekiyor. Z kuşağı ile birlikte eğitimin de mesleklerin de altyapısının değiştiğini vurgulayan Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük, “Gençler bizim geleceğimiz.

Bizim onlara alt yapı hazırlamamız lazım. Onların istekleri bizim yerine getirmemiz gereken gereklilikler olarak karşımıza çıkmalı. Biz Z kuşağını yönetme iddiasında değiliz, bizim onlara gerektiği zaman, yardımımıza ihtiyaçları olduğu zaman yanlarında olmamız lazım. Z kuşağının eğitim anlayışına uyum sağladık.

Öğreten, bilen hoca devri kapanıyor. Biz onların yol arkadaşıyız. Hocalarımız da çok yönlü ve renkli. Z kuşağına samimi olmak zorundayız.” sözleriyle yeni nesli hangi anlayışla ele aldıklarını ifade ediyor.

Kurulduğu günden itibaren eğitimde yenilikçi vizyonu ve kalitesiyle başarıyı yakalayan Atlas Üniversitesi, öğretim kadrosunda da yenilikçi vizyonunu ortaya koyuyor. Z kuşağının dilinden anlayan ve bunu eğitim politikaları ve öğretim kadrosuyla ispatlayan Atlas Üniversitesi, akademisyenliği kafalarda canlanan tekdüzelikten çıkararak tam da Z kuşağı gibi ‘çok yönlü’ akademisyenleriyle dikkat çekiyor.

Galeri
📆 15 Ağustos 2021 Pazar 23:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR