MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Etkinlikler, Kartal, Manşet, Toplum » Zabıta Teşkilatı’nın 187. Kuruluş Yıldönümü Kartal’da Kutlandı.
Zabıta Teşkilatı’nın 187. Kuruluş Yıldönümü Kartal’da Kutlandı.

Zabıta Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıldönümü nedeniyle Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri, Kartal esnafına ve vatandaşlara çiçek dağıttı.
Her yıl 4 – 11 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Kartal Belediyesi Zabıtası da çeşitli etkinlikler düzenledi. Zabıta haftası dolayısıyla Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün ve Zabıta ekipleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.
Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 187. yılını kutlayan Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ziyaretin ardından ilçe merkezinde bulunan esnaf, hastane, kamu kurumları ve Kartallı vatandaşlara gün boyunca karanfil dağıttı.
Zabıta çalışanları daha sonra Kartal Belediyesi’nin Büyükada Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği akşam yemeğinde biraraya geldi. Kutlamaya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kızı Zeynep Öz, Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner, Kartal Belediyesi Başkan yardımcısı Fügen Mavi, Ayşe Çiğdem Ertan,  Gülseren Böyüktaş, Dr. Turgut Mermertaş, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Ali İlyas Halilbeyoğlu, Karyapsan Genel Müdürü Özgür Nas, Başkan Danışmanı Nizamettin Zorgül, Özel Kalem Müdürü Ömer Fethi Gürer, Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürü Nuran Keriş, Yazı İşleri Müdürü Şükran Çelik ve Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı.
“İstanbul’un ve Türkiye’nin En Şanslı Belediye Başkanıyım”
Zabıta Haftasını kutlama gecesinde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, zabıta personellerine hitaben bir konuşama yaptı. Başkan Altınok Öz, konuşmasında, İstanbul’un ve Türkiye’nin en şanslı belediye başkanı olduğunu söyledi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “İstanbul’un ve Türkiye’nin en şanslı belediye başkanı benim. Çünkü gurur duyduğum zabıtalarım var. Ne kadar kendinizle övünseniz azdır. Sizler çok güzel işler yaptınız. Benden yana sizlere hakkım helal olsun. Şunu bilin ki bu hakları ve özgürlükleri Cumhuriyet Halk Partisi’nin anlayışıyla kazandınız. O sayede buradasınız. Bu tesis için beni eleştirebilirler, yaptıklarımı yanlış bulabilirler. Ama sizlerle, bir başkasının değil Kartal Belediyesi’nin bir tesisinde biraraya gelmek bana ayrıca gurur verdi. Hayal ettiğim şey buydu. Yani personelimle bize ait bir yerde buluşalım. İşte bu buluşmalardan birisi de bu. Sizleri burada görmekten, burada ağırlamaktan, burayı birlikte paylaşmaktan büyük bir gurur duydum. Yeni dönemde nasıl bir anlayışla çalışmak istediğinize önce siz karar vereceksiniz.  Bir insan çalıştığı yerde mutluysa, o mutluluğunu çevresine ifade edebiliyorsa, işte o zaman başarı elde edilecektir. Bunun için bu kararı verecek sizlersiniz.”dedi.

BASKAN OZ ZABITA HAFTASI (1)
“İncinsen de İncitme”
Seçimlerin yapılmasına az bir süre kaldığını, provokasyonların ileride artacağını, yanlışlar yaptırılmak isteneceğini vurgulayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bu atmosferde incinsen de incitmeyeceksin” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “ Seçim atmosferine giriliyor. Her türlü provokasyona dikkatli olun.  Sizlere yanlış yaptırmaya çalışacaklar veya kızdırmaya çalışacaklar. Sizlerde Başkanınızın sabrı olsun. Halka sabırla yaklaşın. Yumuşak yaklaşın, provokasyonlara gelemeyin. Size güveniyorum. Bu güvenim hiç sarsılmayacak. Sizleri rahatsız etmeye çalışacaklar. Bundan sonraki tavır ve davranışlarınızda çok daha dikkatli ve hassas olmalısınız. Sizlere başarılar diliyorum. Önümüzdeki dönemde aynı ciddiyetle yolunuza devam etmenizi istiyorum.”
“Kendim Ettim Kendim Buldum Demeyin”
Kartal eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Büklü’yü de anan Başkan Altınok Öz,  şöyle konuştu: “ Mehmet Ali Büklü’yü rahmetle anıyorum. Büklü’ye yapılanları çok iyi bilin ve izleyin. Neşat Ertaş’ın ‘Kendim Ettim Kendim Buldum’ türküsünü söylemeyin. ‘Kendim ettim kendim buldum, gül gibi sararıp soldum’ türküsünü sadece türküde demenizi istiyorum. Bu türküyü kendi hayatınızda dememenizi diliyorum.”

BASKAN OZ ZABITA HAFTASI (6)
Zabıtalar Doyasıya Eğlendi
Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e, Kartal Belediyesi Zabıta Müdür Atilla İlgün tarafından plaket takdim edilmesinin ardından Zabıta personeli, Türk Sanat Müziği sanatçısı Mehtap Çelik ve Özgür Doğan’ın şarkılarıyla halay tutup gönüllerince eğlendi. Gecede Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve kızı Zeynep Öz de zabıtalarla birlikte halaya eşlik etti.

Galeri
📆 09 Eylül 2013 Pazartesi 15:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR