MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!

Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Temurhan Yıldız 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla tüm emekçi kadınların ”Kadınlar Gününü” kutladı .Kadının önemini dile getiren Yıldız ,kadınların sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini söyledi .Ak Parti Belediye Başkan Adayı Temurhan Yıldız sözlerine söyle devam etti ;

 

 

Gökyüzünün yarısını, kadınlar taşır.” ifadesi, hayatın yarısını taşıyan kadınlar için kullanılmış ne kadar gerçekçi bir yaklaşımdır. Biliyoruz ki kadınlar omuzlarında çok fazla ağır yük taşıyor.

 

Sosyal hayatın her alanında yer almaları, birlik ve beraberliğimizin teminatı olarak kendini gösterir. Kadınların bulunduğu her ortamda dirlik ve düzeni rahatlıkla görebilirsiniz.

 

Günümüzde her platformda kadın-erkek ayırımı yapamayacağımız gibi, insanları; cinslerine, renklerine, dinlerine, mal varlığına ve düşüncelerine göre de ayıramayız. Bu anlayış zaten adalet kavramının temel taşlarından birini oluşturur.

 

Kadınlar bir güne sığmaz. Bunun farkındayız. Lakin Kadınlar Günü nedeniyle bu farkındalık ve duyarlılık, toplumun her kesiminde bugün daha fazla yer alıyor; kadınların sorunlarının ve haklarının çözümüne dikkat çekilmesini sağlıyor. Biz sadece bugün değil her vakit yanlarındayız. Onların dertlerini dinlemek, sorunlarına sahip çıkmak, sıkıntıları gidermek her zaman bizim önceliğimizi oluşturur ve oluşturacaktır.

 

Bu vesileyle kadınların gününü kutluyor ve başta bütün kadınlarımız olmak üzere herkese sağlıklı ve huzurlu bir gelecek diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.”

 

 

📆 05 Mart 2014 Çarşamba 16:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR