MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Çekmeköy, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Jin.Dr. Birsen Tursun Demirel UMUT vaad ediyor…!
Jin.Dr. Birsen Tursun Demirel UMUT vaad ediyor…!

Geçtiğimiz günlerde Kartal’ da bir restaurant’ta verdiği yemekli toplantıda basının huzurunda CHP birinci bölgeden milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan ve ‘Halkın adayıyım’ diyerek dikkatleri üzerine çeken Tursun günlerini boşa geçirmiyor.

 

Aday adayıyım dediği günden bugüne kadar aday olmuş gibi çalışan Jin.Dr Birsen Tursun Demirel umut vaad ediyor.

 
ZİYARETLER SÜRÜYOR
30.01.2015 tarihinde Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde 2015 Seçimlerine Hazırlık ve Genel Değerlendirme Toplantısı’na katıldım. Toplantı çıkışında Özel Maltepe Üniversitesi Hastanesi’nde, Dev Sağlık-İş sendikasına üye oldukları için işten çıkarılan işçilerin temsilcileriyle bir araya geldim ve çadırlarına ziyaret sözü verdim.

 


birsen-tursun-vekil-adayi

SENDİKALAR İLK SIRADAYDI
CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Jin.Op.Dr. Birsen Tursun DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Anadolu Yakası 1 No’lu şube başkanlığını ziyaret etti.
Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana her geçen gün çalışmalarını hızlandıran İstanbul Milletvekili aday adayı Birsen Tursun üreten emekçilerin yanında yer almaya devam ediyor. Önceki gün Birleşik Metal İş Sendikasının grev kararının ertelenmesini protesto etmek için gerçekleştirdiği yürüyüşte işçilerle kol kola yürüyen Birsen Tursun’un dünkü adresi ise Genel İş Sendikası Anadolu Yakası Şube Başkanlığı oldu.

 

Şube Başkanı Mahmut Şengül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Tursun burada işçilerle görüşerek sorunlarını dinledi. CHP iktidarında işçilerin sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini anlattı.

İŞÇİLERİN YANINDA
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Jin.Op.Dr. Birsen Tursun bu kez işçilerin yanında yer aldı.

 

Bakanlar Kurulu’nun kararıyla ertelenen DİSK’e bağlı Birleşik Metal İş sendikasının Kartal’da gerçekleştirdiği eyleme katılan Tursun işçilerle kol kola yürüyerek, ertelenen grev kararını protesto etti.

birsen-tursun-vekil-adayi-2

Kartal E/5 Köprüsü üzerinde toplanan işçilerl yaklaşık 2 saat boyunca yürüyerek Kartal AKP ilçe binası önüne geldi. Yürüyüş boyunca üzerinde DİSK yeleğiyle işçilere eşlik eden Birsen Tursun işçilerin vermiş olduğu hak mücadelesinde sonuna kadar yanlarında olduğunu belirterek, Bakanlar Kurulu’nun almış olduğu grev erteleme kararı eleştirdi.

 

CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç ve örgüt ve örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcısı Sadettin Topal, CHP Pendik İlçe Başkanı Kemal Ercan’ın da katıldığı yürüyüş AKP ilçe binası önünde yapılan basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde bitti.

 

 

CHP İLÇE BAŞKANLIKLARINA ZİYARETLER

 

Yoğun iş temposuna rağmen partisinin çalışmalarını ve etkinliklerini yakından takip eden Tursun, CHP Maltepe, Pendik ve Çekmeköy ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.
İktidara giden yolun ilçe örgütlerinin başarından geçtiğini ifade eden Tursun, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, 2015 Genel seçimlerine ilişkin karşılık görüş alışverişinde bulundu.

1385689_441593499328733_4205113218712982715_n
İlçe Başkanlıklarında oldukça ilgiyle karşılan Tursun, ziyaret ettiği ilçelerde kendisiyle yakından ilgilenen Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz’a Pendik İlçe Başkanı Kemal Ercan’a Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt’a ayrı ayrı teşekkür etti.
Tursun çalışmalarına ara vermeden kısa zamanda tüm ilçe başkanlıklarını ziyaret edeceği öğrenildi.

Galeri
📆 05 Şubat 2015 Perşembe 17:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR