MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ataşehir, Çekmeköy, Genel, Kartal, Manşet » AKAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
AKAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İş dünyasının ve İnşaat sektörünün önemli isimlerinden olan MODEL YAPI DENETİM firmasının  sahiplerinden Önder Akar Ebru Şimşekle dünya evine girdi.
Maltepe Cevahir otelde yapılan düğüne İş ve Siyaset dünyasının önde gelen isimleride katıldı.

dugun1
Oldukça kalabalık bir ortamda kıyılan nikahın ardından gelin ve damadın Nikah şahitliğini yapan CHP Genel Sekreteri ve Milletvekili sayın Gürsel Tekin Kısa bir konuşma yaptı ve çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi ve Salondaki bulunan tüm annelerin anneler gününü kutladı .
Çifte Şahitlik yapan diğer önemli isimlerden biri olan Türkiye eski  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlarımızdan  Sayın Mustafa Kul’da çifte mutluluklar diledi ve evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti.

duğun2

Kıylılan nikahın ardından düğün merasimine geçildi. Geceye İş ve Siyaset dünyasından bir çok tanınmı isim katıldı.

dugun-4
Davete katılan isimlerin arasında ; CHP Genel Sekreteri Sayın Gürsel Tekin,Eski Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Mustafa Kul,Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz,CHP İstanbul Büyük Şehir Meclis Üyesi Dr.Hakkı Sağlam,CHP Ataşehir eski İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz,CHP Kartal Belediye Başkan Aday adayı Yrd.Doç.Dr Hüsnü Süslü, CHP Kartal Belediye Başkan Aday adayı ve iş adamı Turabi Artuç,Ataşehir Belediye Başkan Yrd. Abdullah Der,CHP Çekmeköy eski İlçe Başkanı Muzaffer Tokmak .Kartal’lı İş adamı Mili Sporcu ve Kartal Gündem gazetesinin sahibi Sayın Aydın Kaya ve kalabalık bir basın mensubu vardı.
Bizde yeni evlenen çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

XXXX

Galeri
📆 11 Mayıs 2014 Pazar 14:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR