MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kültür-Sanat, Magazin, Maltepe, Manşet, Toplum » Ali Kaptan, Ali Başkanı ziyaret etti
Ali Kaptan, Ali Başkanı ziyaret etti

“Öyle Bir Geçer Zamanki” dizisindeki Ali Kaptan rolüyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.

Petekkaya’yı makamında “Soma’yı Unutma” yazan tişört ile karşılayan Başkan  Kılıç, “Akdeniz toplumları olarak saman alevi gibi parlıyoruz, olaylara hemen tepkiler veriyoruz ancak çabuk unutuyoruz. Soma’da yüzlerce çocuk babasız kaldı. Amacımız, mübarek Ramazan öncesi, Soma’yı unutmamak, o şehitlerimiz ve acılı aileleri Ramazan’da da dinimizin vecibesi olarak unutmayıp, acılı ailelerine yardım elini uzatmak gerekiyor” diye konuştu. Erkan Petekkaya da, Ali Kılıç’ın bu sözlerine katıldığını belirterek, “Her şeyi çok çabuk unutan bir millet haline geldik. Eskiden böyle değildi” dedi ve “Soma’yı Unutma” tişörtü giyerek bu eyleme destek verdi.

SAHİLDE SİNEMA KEYFİ

Dayısının Maltepe’de ikamet etmesi nedeniyle çocukluğunda sıkça Maltepe’ye geldiğini anlatan Petekkaya, Başkan Kılıç’a sanat çalışmalarından ve yeni dizi projesinden  de bahsetti. Maltepe sahilde kuracakları alanda açık hava sineması ile Maltepelilere Ramazan nostaljisi yaşatmak istediklerini belirten Kılıç, “Çekirdek-gazoz bizden izlemesi sizden diyoruz” dedi.

📆 25 Haziran 2014 Çarşamba 11:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR