MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Spor, Toplum » Amatör spor haftası başlıyor
Amatör spor haftası başlıyor

AMATÖR SPOR HAFTASI BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLIYOR

 
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri 13–19 Ekim 2014 tarihleri arasında büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecek.

 

 

Amatör Spor Haftası faaliyetleri kapsamında il ve ilçe tertip komitelerince hazırlanan programlar doğrultusunda çeşitli spor branşlarında yaş gruplarına göre minik, yıldız, genç, büyük ve veteran kategorilerinde faaliyetler düzenlenecek.

 

 

Çocuk ve gençlerimizin bağlı oldukları kulüplerin ve alanında başarılı olan sporcuların tanıtımının gerçekleşeceği etkinliklerde, gençlerimizde spor bilinci ve kültürünün oluşturulmasının yanı sıra kişi ve kurumlarda sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması ve sponsorluk çalışmaları için teşvik edilmesi amaçlanıyor.

 

 

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç da ”Amatör Spor Haftası” etkinlikleri dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

”İstanbulumuzda sporda birlik, beraberlik ve dayanışmayı tesis etmenin yanı sıra sportif hareketliliği sağlamak adına yürüttüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren sporu sevdirmeye çalışıyoruz ve özellikle okul sporları faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Gençlerimize tavsiyem şudur ki yaptığınız spor branşı her ne olursa olsun planlı ve sistematik bir şekilde çalışın. Dostluk ve fair-play kuralları çerçevesinde rakiplerinizle kardeşçe yarışın, mücadele edin ve amatör ruhunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Profesyonel bir sporcu olmanın ilk şartının iyi bir amatör sporcu olmaktan geçtiğini düşünüyorum.”

📆 13 Ekim 2014 Pazartesi 14:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR