MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ataşehir, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » “Ataşehir Aklanacak”
“Ataşehir Aklanacak”

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Sinan Yılmaz, yerel basınla bir araya gelerek seçim gündemi ve 31 Mart hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ataşehir’de The Green Park Otelde yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Yılmaz, Cumhurbaşkanımın uygun görmesi durumunda Ataşehir’de büyük bir oy farkıyla başkan olacağını ve Ataşehir’in Aklanacağını vurguladı.

Ardahanlı iş insanı ve dernek başkanı Fatih Sinan Yılmaz, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adayıyım diyerek sözlerine başladı. Uluslararası Akreditasyon Organizasyonu (ULAK) Başkanı Fatih Sinan Yılmaz, Ataşehir’de Mahalle, Cadde ve Sokaklarında gezmedik yer bırakmadığını Ataşehir sorunlarını ve çözüm yollarını bildiğini açıkladı.

Adaylık sürecine dair açıklamalarında, gazetecilerin sosyal güvenlik haklarını güvence altına almayı ve emeklilik haklarını kazandırmayı taahhüt eden Yılmaz, bu adımın yerel medyanın güçlenmesi ve bağımsızlık açısından önemli bir adım olacağını ifade etti.


Yılmaz, Ataşehir’de yapacakları yönetimde şeffaflığı ön planda tutarak, belediyenin rüşvet ve yolsuzlukla anılmayacağı bir dönem vaadinde bulundu. Bu bağlamda, belediyenin finansal işlemlerini kamuya açık bir şekilde sunmayı ve denetimde tam bir şeffaflık sağlamayı amaçladığını belirtti.


Aday, konuşmasında sadece gazetecilere değil, Ataşehir sakinlerine yönelik de önemli vaatlerde bulundu. “Herkesi bağrımıza basacağız, kapımız herkese açık olacak” diyerek toplumsal birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Ayrıca, mevcut belediye başkanın 15 yıllık yol arkadaşlarının da aday adayı olduğuna dikkat çekerek, gemi artık su aldı kaçmak zorunda kaldılar dedi.


Fatih Sinan Yılmaz’ın belediye başkanlığı için taahhüt ettiği bu vaatler, Ataşehir’de seçmenler arasında geniş bir yankı uyandırdı. Yılmaz, “Allah nasip ederse, bir Nisan tarihinde başkanlık makamında buluşup birlikte kahve içme dileğiyle” diyerek konuşmasını tamamladı.
AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Sinan Yılmaz konuşmasını tamamladıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dualar eşliğinde başlayan basın toplantısı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu…

Galeri
📆 17 Aralık 2023 Pazar 15:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR