MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » AYDIN KAYA’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
AYDIN KAYA’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Kartalspor’da alt yapıdan sorumlu başkan Ali Yüksel Yılmaz basın toplantısı düzenleyerek istifa ettiğini ve istifa nedenlerini açıkladı.
Yılmaz yaptığı açıklamada çok çarpıcı iddialarda bulundu.Yılmazın basın açıklamasında yaptığı açıklamalara Kartalspor Taraftarlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Kaya’dan cevap geldi.
Kaya Kartalspor gerek geçmişi ile gerekse yetiştirdiği ve Türk Futboluna kazandırdığı futbolcuları ile Türk futbolunun güzide takımlarından biridir.

 

Geçmişinde bir çok başarılara sahip olan kulübümüz de bizler yöneticiler olarak bir aile gibiyiz ve böylede olması gerekiyor. Aile içerisinde yaşananların yine aile içerisinde kalması gerektiğini düşünüyorum.
Yönetime geldiği günden bu güne kadar Kartalspor’un alt yapısında gözle görülür değişikliklere imza atan ve başarılı işler yapan Ali Yüksel Yılmaz arkadaşımızın istifa ederken yaptığı basın toplantısında yaptığı açıklamaların bir kısmına katılmadığımı da buradan belirteyim.
Kartalspor bir futbol kulübüdür ve hiç bir siyasi partinin,mezhebin, memleketin arka bahçesi olmamıştır ve olmayacaktır da. Yönetime seçilen ve bir arada birşeyler yapmaya çalıştığımız arkadaşlarımızla siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama o görüş ayrılığı siyasette geçerlidir. Konu Kartalspor ve Kartalsporun menfatleri olunca bu durum hiç bir zaman gündeme gelmemiştir ve bizler yönetimde olduğumuz süre içerisinde de gelmeyecektir.
Yüksel Yılmaz arkadaşımızın iddia ettiği gibi Kartalspor Başkanı Taner Özdemir’in yurt dışına gidip belli bir para karşılığında sizleri takıma alacağım diyerek vaatler verdiğini ben görmedim de duymadım da.
Almanya’dan iki futbolcu getirtilmişti ama beğenilmeyip onlarda geri gönderildi. Durumun bunun dışında olmadığına ben Aydın Kaya olarak kalıbımı basarım.

 

Kimse dört dörtlük değildir.yönetim olarak bizlerinde hataları olabilir ama işi kişiselleştirip bireylere indirgediğimiz zaman ve o kişileri şahıs olarak sen şucusun , şucu olduğun için bu işler bu boyutlara geldi demek yanlış bence.
Kartalspor hiç bir siyasi partinin, cemaatin, derneğin veya buna benzer toplulukların etkisi altında değildir ve de olmayacaktır.
İbadet meselesine gelince ben hiç bir yöneticimin bir futbolcusunun kılacağı Namaza karışacağını düşünmüyorum ve kulüpte böyle bir şey görmedim duymadım.
Bir yöneticinin fevri çıkışlarının , futbolculara uyguladığı sözlü şiddetin koskoca bir camiaya mal edilmemesi gerekirdi.
Bana gör Tarsus maçında suç futbolcularındır. O aşamaya gelmiş ve kader maçı sayılan bir karşılaşmada canlarını dişlerine takıp oynanan bir futbol perfonmansı görmedim ben.
İnançlı olsalardı, adam gibi oynalardı biz o gün o maçı alırdık. Maçtan sonra yaşananlara gelince az öncede söyledimya Yönetimden bir yöneticinin o psikoloji ile futbolculara yaptıkları tabiki hoş değil ama bu durum koskoca bir camiaya maal edilemez.
O yöneticide zaten Kartalspordan istifa etmiştir.

 

Yüksel arkadaşımızın Kartalspora yaptıkları küçümsenemez ve yok sayılamaz ama dedimya biz bir aileyiz ve bazı şeyler keşke aile içerisinde çözülseydi. Amacımız Kartalsporu daha iyi bir yerlere getirmekse kaldıki tek amacımız budur, o zaman el birliği ile tek vucut olup buna gayret göstermeliyiz.

Bizleri yıpratmak isteyen ve başarısızlığımızı dört gözle bekleyenler var ise onlara prim vermemeliyiz. Biz kocaman bir aileyiz ve öylede kalmalıyız.
Ben Aydın Kaya olarak her zaman Kulübümüzün arkasında olduğumu buradan belirtiyorum.Son olarak şunuda belirteyim unutulmasınki kulübün yaptığı başarılı işlerde her zaman için  başkanımızın ve  imzası   biz yöneticilerin imzası vardır .
Aydın Kaya

📆 22 Temmuz 2016 Cuma 12:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR