MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Aydınspor: 4 Kartalspor: 2
Aydınspor: 4 Kartalspor: 2

Spor Toto 2.lig’in 27.haftasında deplasmanda Aydınspor 1923’le karşılaşan Kartalspor’ sahadan 4-2 mağlubiyetle ayrılırken, son on beş dakika 10 kişi mücadele etti.

 

 

Yeni Malatyaspor ve Hacettepe galibiyetinden sonra Aydın’a moralli giden Kartalspor’ Hacettepe maç kadrosundan bir değişiklikle şehre giderken teknik direktörümüz Özgür Zengin, ilk on biri değiştirmedi. Kulüp Başkanımız Binali Aydın ile yöneticilerimiz Özbey Pekşen ve Şener Dak Aydın’da takımımızı yalnız bırakmadı.

Karşılaşma öncesinde takımlar ısınırken daha önce Aydınspor’da forma giymiş olan Savaş Yıldızhan ve Gürkan Öztürk’e  Aydınspor’lu taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Maç saatine kadar parçalı bulutlu olan hava maçın başlamasıyla yerini sağanak yağışa bıraktı.

Aydın Adnan Menderes Stadyumundaki karşılaşmaya Kartalspor’umuz başlarken ilk dakikalarda önemli gol pozisyonlara giren takımda Kartalspor’umuz oldu.
2.dakika da Enes Kubat sağ kanattan etkili geldi, rakiplerinden sıyrılan Enes son çizgiye inerken altıpasa ortasını yaptı Emir Gökçe’den önce Ahmet Altın yumruklarıyla topu uzaklaştırdı.

3.dakika da bu sefer sol kanttan geldik. Savaş Taga rakiplerinden kurtardığı topu Savaş Yıldızhan’la buluşturdu, Savaş Yıldızhan’ın ceza sahasına yaptığı ortaya Emir Gökçe vuruşunu yaptı fakat top doğrudan dışarıya çıktı.

14.dakika da sol kanattan Mustafa Şen’in ortasında ceza sahası içerisinde Mertan Caner Öztürk Topla buluştu, kaleyi karşısına aldı Zafer Aydoğdu ve Anıl Şahin’in Mertan’ın önünü kapatınca Mertan topuk pasıyla topu Mehmet Murat Uçar’ın önüne topu yuvarladı, Mehmet Uçar’da düzgün bir vuruşla topu ağlarımıza gönderdi. 1-0

19.dakikada önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadık. Uğur Utlu rakip yarı alanın ortalarında rakibinden kaptığı topu sağ kanatta top bekleyen Enes Kubat’la buluşturdu, sağ çaprazdan topla ceza sahasına giren Enes vuruşunu yaptı top yan ağlarda kaldı.

23.dakika da Savaş Yıldızhan, Mertcan Demirer tarafından düşürüldü bu pozisyonda Mercan sarı kart görürken serbest vuruşu Savaş Taga kullandı, ceza sahasına gönderilen topu Aydınspor savunması uzaklaştırdı.

24.dakika da Savaş Taga’nın sol kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde Enes Kubat kafayı vurdu top az farkla dışarı gitti.

28.dakika da Mehmet Murat Uçar’ın sol kanattan yaptığı ortaya Zafer Aydoğdu ıska geçince Mertan topla buluştu, Mertan’ın vuruşunda kaleci Yavuz Özkan topu kontrol etti.

30.dakika da Enes Kubat, Emir Gökçe’nin pasıyla sol kanatta topla buluştu, rakibinden sıyrılarak sol çaprazdan vurmak istedi fakat top Savaş Yıldızhan’da kaldı, Savaş Yıldızhan’ın uzak köşeye vuruşunda top direğin dibinden dışarı gitti. Bu pozisyonda Savaş topun rakibinden dışarıya çıktığını söylese de karşılaşmanın hakemi kale vuruşuna hükmetti.

33.dakika da Mehmet Al’ın sol kanattan ceza sahası içerisine gönderdiği top Anıl Şahin’in eline çarpınca karşılaşmanın hakemi Bülent Çenet beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını Mehmet Al kullanırken Yavuz Özkan’ın müdahalesi yetersiz kaldı ve top ağlarımıza gitti. 2-0

38.dakika da sağ köşe gönderinden kullanılan köşe vuruşuna ceza sahası içerisinde Mertan kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. 3-0

Karşılaşmanın ilk yarısı Aydınspor 1923’ün üç gollü üstünlüğü ile tamamlanırken, teknik direktörümüz Özgür Zengin, ikinci yarıda Savaş Taga ve Savaş Yıldızhan’ı oyundan alıp yerlerine Sinan Ayar ve Semih Ergül’ü sahaya sürdü.

İkinci yarının hemen başında Sinan Ayar sağ çaprazdan vuruşunu yaptı top kaleci Ahmet Altın’da kaldı.

51. dakika da Emrah Taysi’nin gönderdiği uzun topla Semih Ergül buluştu, Bayram Çetin’den seken topu önünde bulan Sinan Ayar hafif sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla golü kaydetti 3-1

56.dakika da Mertan sol kanattan ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı top savunmamıza çarparak kornere çıktı. Korner atışında savunma arkasında Mehmet Al kafayla topu kaleye göndermek istedi fakat savunma oyuncumuz Oğuz Ceylan topu çizgi üzerinden çıkarttı.

62.dakika da ceza sahası içerisinde Mustafa Şen Anıl’la girdiği mücadele sonunda yerde kaldı, Mustafa bu pozisyonda penaltı bekledi fakat karşılaşmanın hakemi Bülent Çenet oralı olmadı.

63.dakika da Uğur Aslan Kuru’nun ortasında topla buluşan Mehmet Al vuruşunu yaptı top savunmamıza çarparak taça çıktı.

68.dakika da Semih Ergül uzak mesafeden sol ayağıyla çok şık vurdu, kaleci Ahmet Altın aynı şıklıkta topu doksan tabir edilen noktadan çıkarttı.

69.dakika da sağ kanatta topla buluşan Uğur Aslan Kuru ceza sahasına ortasını yaptı, Ozan Sol’dan önce Zafer topa ayak koydu, top kısa düştü, Ozan tekrardan hareketlenirken ilk pozisyon için ofsayt bayrağı kalktı.

72.dakika da Şamil’in hatalı pasında Mehmet Gürkan sol kanatta topla buluştu, ceza sahasına yerden sert ortaladı, Semih Ergül ayak koydu ve topu ağlara gönderdi. 3-2

Semih’in golüyle umutlanan Kartalspor’umuz 75.dakika da Zafer Aydoğdu’nun hatasını pahalıya ödedi. Zafer’in kaçırdığı topla Ozan Sol buluştu, kaleci Yavuz’la karşı karşıya kalan Ozan, Yavuz’un müdahalesiyle yerde kalınca karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda kaleci Yavuz ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun alanı dışında kaldı ve kaleye savunma oyuncumuz Emrah Taysi geçti.

Penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Mehmet Al, topu ağlarımıza göndererek skoru 4-2’ye taşıdı.

Karşılaşmanın son 15 dakikasında kalecisiz ve 10 kişi mücadele eden Kartalspor’umuz rakip üzerinde büyük baskı kurarken Aydınspor orta sahayı geçmekte zorlandı.

84.dakika da Mehmet Gürkan sağ çaprazdan vuruşunu yaptı Erdi Bakırcı’nın teması yetersiz kalsa da top suya takılınca top çizgi üzerinde kaldı, kaleci Ahmet Altın bu pozisyonda şanslıydı.

90.dakika da Mehmet Gürkan’ın yarım vole vuruşunda top kaleci Ahmet Altın’da kaldı.

90+2’de Emir Gökçe orta sahada rakibinden çaldığı topla rakip ceza sahasına yöneldi, ceza sahası içerisindeki Semih Ergül’le topu buluşturdu, Semih’in vuruşunda top kalecide kaldı.
90+3’de sağ kanattan Sinan Ayar ceza sahasına ortasını yaptı, kaleye paralel giden topa hiçbir oyuncumuz yetişemeyince önemli bir gol pozisyonunu değerlendirememiş olduk.

Kartalspor’umuz bu mağlubiyet sonrasında 33 puanda kalırken Aydınspor 40 puana yükseldi. Kartalspor’umuz bu Pazar günü sahasında İstanbul takımlarından Centone Karagümrük’ü konuk edecek.

Aydınspor 1923: 4 – Kartalspor: 2

Stat: Adnan Menderes
Hakemler: Bülent Çenet, Adem Şahan, Murat Emre

Aydınspor 1923: Ahmet, Uğur, Bayram, Erdi, Mehmet Murat Uçar, Mertcan (Dk. 54 Onur), Şamil, Aytek, Mustafa (Dk. 77 Sezer), Mertan (Dk. 65 Ozan), Mehmet Al

Kartalspor: Yavuz, Anıl, Zafer, Emrah, Enes (Dk. 67 Gürkan), Savaş Tağa (Dk. 46 Semih), Emir, Uğur, Savaş Yıldızhan (Dk. 46 Sinan), Azad, Oğuz

Goller: Dk. 13 Mehmet Murat Uçar, Dk. 34, 76 (penaltıdan) Mehmet Al, Dk. 39 Mertan (Aydınspor 1923), Dk. 50 Sinan, Dk. 72 Semih (Kartalspor)

Sarı kartlar: Dk. 23 Mertcan, Dk. 57 Şamil, Dk. 59 Bayram, Dk. 86 Mehmet Al (Aydınspor 1923), Dk. 35 Savaş Tağa, Dk. 64 Sinan, Dk. 90 Anıl (Kartalspor)
Kırmızı kart: Dk. 75 Yavuz (Kartalspor)

Etiketler:
📆 26 Şubat 2015 Perşembe 14:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR